CIM spletna trgovina | Prodaja pnevmatik - letne in zimske pnevmatike

Potrebujete kakovostne letne pnevmatike? Se pripravljate na zimo in iščete zimske pnevmatike, ki se bodo dobro oprijemale zasneženega cestišča? Oglejte si spletno prodajalno CIM, kjer boste našli gume in platišča za vašega konjička.

V spletni trgovini CIM, ki spada v last našega podjetja prodajamo pnevmatike po izredno ugodnih cenah. Na voljo so vam zimske pnevmatike, letne pnevmatike in celoletne pnevmatike za avtomobile in tovornjake. Spletna trgovina CIM - prodaja gum, aditivov in olj po najbolj konkurenčnih cenah v Sloveniji.


Prodaja zimskih in letnih pnevmatikProdaja pnevmatik priznanih proizvajalcev

Nove pnevmatike so vam na voljo po zelo ugodnih cenah, izbirate pa lahko med številnimi vrhunskimi proizvajalci: Vredestein, Petlas, Novex, Hifly, Kumho, Fulda, Goodyear, Barum, Double Star, Bridgestone, Wind Power in Firestone. Prodaja gum podjetja CIM je namenjena širšemu trgu, saj so vam na voljo celoletne, letne in zimske pnevmatike različnih cenovnih razredov. Izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami zimskih in letnih pnevmatik.

Spletna trgovina CIM d.o.o. - prodaja pnevmatik - letne pnevmatike, zimske pnevmatike in celoletne pnevmatike svetovno znanih proizvajalcev.

CIM d.o.o. | Prodaja pnevmatik, zimske pnevmatike, letne pnevmatike