Nove pnevmatike - kakovostne letne, zimske in celoletne pnevmatike

Če so vaše pnevmatike dotrajane, se čim hitreje odločite za nove. S tem boste v veliki meri pripomogli k svoji varnosti, varnosti svojih sopotnikov ter ostalih udeležencev v prometu. Ne veste, kje bi kupili nove pnevmatike? Kakovostne celoletne, letne in zimske pnevmatike različnih proizvajalcev so vam na voljo pri podjetju CIM. Prodaja pnevmatik prav tako poteka preko spletne trgovine, o izjemno ugodnih cenah pa se prepričajte sami.


Nove zimske in letne pnevmatike15. marec in 15. november - preobujte jeklenega konjička v nove letne pnevmatike

Čeprav se po zakonu lahko vozite tudi z zimskimi, vam svetujemo, da 15. marca na svoje vozilo namestite letne pnevmatike. Vas zanima, zakaj? Letne pnevmatike se v toplejših dneh izkažejo precej bolje kot zimske, saj se pri višjih temperaturah trdno držijo cestišča, pa naj bo le-to suho ali mokro. Poleg tega se letne pnevmatike v takšnih pogojih obrabljajo veliko počasneje kot zimske. Izredno pomembno je tudi to, da boste z letnimi pnevmatikami porabili manj goriva, s čimer boste v današnjih časih privarčevali omembe vredno vsoto denarja. Za nove pnevmatike se odločite na vsaj štiri leta, saj vam dotrajane pnevmatike ne zagotavljajo ustrezne varnosti, ki je v prometu še kako pomembna. Nove pnevmatike lahko naročite v naši spletni trgovini, kjer je ponudba zelo bogata.


Nove pnevmatike15. november - čas je za nove zimske pnevmatike

Zakon določa, da je najkasneje 15. novembra potrebno vozilom nadeti zimske pnevmatike. Če jih ne nameravate zamenjati sami in se želite izogniti gneči, vam svetujemo, da se v avtocentru oglasite že nekaj dni prej. Zimske pnevmatike so mehkejše od letnih, zato so kot nalašč za vožnjo pri nizkih temperaturah. Izdelane so tako, da se dobro obnesejo v različnih vremenskih razmerah, tudi na snegu in ledu. Ker je vožnja z dotrajanimi zimskimi pnevmatikami po zasneženih in zaledenelih cestah izjemno nevarna, vam svetujemo, da se vsaj na vsaka 4 leta odločite za nove pnevmatike. S tem ne boste le dokazali, da ste odgovoren voznik, močno boste vplivali tudi na svojo varnost ter varnost ostalih prometnih udeležencev. Kako do kakovostnih novih pnevmatik? Enostavno, naročite jih v spletni prodajalni, kjer poteka prodaja zimskih gum različnih dimenzij in blagovnih znamk.


Izberite celoletne pnevmatike in pozabite na datume

Celoletna pnevmatika združuje lastnosti letne in zimske pnevmatike, zato je, kot pove že ime samo, primerna za uporabo skozi celotno leto. Celoletne pnevmatike se dobro obnesejo tako na suhem kot mokrem cestišču, poleg tega celoletne pnevmatike zagotavljajo dober oprijem tudi na snegu, ledu in snežni brozgi. Svetujemo vam, da se za nove celoletne pnevmatike odločite pogosteje kot za zimske ali letne, saj se boste z njimi vozili celo leto. Posledično bo obraba hitrejša, s tem pa tudi oprijem cestišča vedno slabši. Nove pnevmatike lahko naročite v naši spletni prodajalni. Ne pozabite pregledati akcijskih ponudb, kjer so cene še posebej ugodne.

CIM d.o.o. | Nove pnevmatike, letne pnevmatike, zimske pnevmatike, celoletne pnevmatike