Nove zimske gume VredesteinZimske gume Vredestein vam bodo omogočile dober stik s cesto

Zimske gume Vredesteinso le ena vrsta ugodnih zimskih gum, ki jih pri nas lahko kupite. Priporočamo vam, da kupite nove gume pravočasno. Ni namreč pametno, da čakate z nakupom novih gum dokler se vam ne obrabi profil ali dokler gume za avto ne dosežejo starost petih let, ko jih je na vsak način potrebno zamenjati. Za nas je prodaja zimskih gum tudi reševanje varnostnih razmer na cesti, saj smo mi prav tako vozniki, ki si želimo zimsko vožnjo brez težav in nevarnosti za vse. Zato vam pri nakupu pomagamo z zimskimi pnevmatikami na obroke. Poleg tega pa so pnevmatike za avto pri nas res poceni. Zimske gume Vredesteinso izvrstne pnevmatike, poleg tega pa te zimske gume pri nas dobite ugodno. Če boste kupili zimske gume Vredestein, boste gotovo zadovoljni.


Zimske gume Vredesteinvas bodo navdušile z oprijemljivostjo

Ena od glavnih značilnosti zimskih gum Vredesteinje odlična oprijemljivost na cesti v zimskih razmerah. Priporočamo vam, da nove zimske gume nadenete svojemu avtomobilu že pred 15. novembrom, ko je to zakonsko obvezno, saj nikoli ne vemo, kdaj nas bo na cesti v hladni jeseni presenetil sneg. Sploh pa vam odsvetujemo, da zimo prevozite z letnimi pnevmatikami in s snežnimi verigami v prtljažniku, četudi imajo vaše letne gume še dovolj profila. Bolje je, da se oglasite pri nas, saj zimske gume prodajamo ugodno. Zimske pnevmatike vam lahko prihranijo materialno škodo ali morda celo poškodbo, če bi vas zaradi slabih gum zaneslo s ceste ali v nasproti vozeče vozilo. Zaradi našega prepričanja, da naj bo prodaja zimskih gum namenjena predvsem temu, da se čimveč voznikov odloči za nove gume in s tem za varnost, vam pomagamo tudi z zimskimi pnevmatikami na obroke. Zato vas toplo vabimo da pridete po ugodne zimske gume v podjetju CIM.


Ugodne zimske gume naj vas prepričajo k odločitvi za varnost

Letne gume so pozimi pretrde, zato oprijemljivost kljub zadostnemu profilu ni dobra. Posledica tega je med drugim tudi daljša zavorna pot. Zato vas vabimo, da pridete po nove gume v podjetju CIM, kjer so zimske gume ugodne. Izbirate lahko med zimskimi gumami Vredesteinin številnimi drugimi.

CIM d.o.o. | Zimske gume Vredesteinso izvrstne