Regresija v prejšnja življenja: v Ljubljano prihaja atraktivna delavnica

Regresija v prejšnja življenja je zanimiv in pravzaprav zelo zabaven proces, skozi katerega boste izvedeli veliko o sebi. Spoznali boste, kaj botruje vašim odločitvam in zakaj v tem življenju delujete točno tako, kot delujete. Zakaj ste v nečem dobri, druge stvari pa vam nikakor ne grejo. Kaj so vaši največji čustveni in osebni izzivi.

Pa tudi, zakaj ste v tem življenju obkroženi točno s temi ljudmi ter kakšen je razlog, da so vaši odnosi z njimi takšni, kot so. Verjeli ali ne, mnoge duše, ki vas danes spremljajo na vaši poti, ste verjetno srečali že v prejšnjih življenjih.

Regresija v prejšnja življenja

Kaj je regresija?

Tistim, ki še niso slišali za regresijo v pretekla življenja, bi najlažje pojasnili to, kaj je regresija, s tem, da bi rekli, da je to vpogled v prejšnja življenja. A v resnici je regresija še mnogo več. 

Je orodje za samorazumevanje. Orodje, s pomočjo katerega pojasnimo usodo, ki nas čaka v tem življenju. In, nenazadnje, orodje, s katerim si lahko pomagamo do lepšega in boljšega življenja. Nezavedno smo namreč pogosto ujeti v nekakšne vzorce, ki nam morda celo škodijo. Če se boste torej odločili za regresijo, boste naredili ogromen korak na poti do boljše usode.

Regresija v pretekla življenja

Regresija: kje in kdaj jo lahko preizkusite?

Če ste iz zapisanega razumeli, da vam regresija v prejšnja življenja lahko izjemno pomaga na vaši poti ali pa vas je začela vsaj bolj zanimati, se morda sprašujete, kje in kdaj lahko regresijo preizkusite na lastni koži. 

Običajno se je za regresijo, pa naj govorimo o samostojni ali skupinski obliki, potrebno dogovoriti z regresoterapevtom in za proces seveda tudi plačati znatno vsoto. Če niste prepričani, da je to nekaj, kar je v resnici za vas, se boste tako za ta proces težje odločili. Tokrat pa vas čaka izjemna priložnost. Kaj je regresija in ali vam odgovarja, lahko izveste na delavnici, ki bo konec marca potekala v Ljubljani.

Kaj je regresija

Regresija v pretekla življenja: preverite, če je ta proces res za vas

Regresija v prejšnja življenja bo prav vsakemu, ki se je bo udeležil, dala veliko dobrega. Če bi tudi vi radi izvedeli, kaj je regresija in pri tem ne bi radi zapravili preveč denarja, vabljeni na »Delavnico regresije v prejšnja življenja«. 

Delavnica, na kateri boste lahko izvedeli več o regresiji in jo tudi sami preizkusili, bo potekala 30. marca, od 19. do 22. ure, v Ljubljani, na naslovu Trubarjeva 47. Nanjo se je potrebno prijaviti, število prostih mest je omejeno. Obisk bo za vas skoraj brezplačen, saj bo delavnica delovala na podlagi prostovoljnih prispevkov. 


Prijava na delavnico


Gre za seanso skupinske regresije v prejšnja življenja, ki jo bo vodil mednarodno priznani hipnoterapevt in regresoterapevt, Damjan Gregorič. Potekala bo po metodi Andya Tomlinsona iz Anglije.

Regresija