Senčila za okna - zunanje žaluzije


Senčila za okna - zunanje žaluzije za zasebnost, prijeten hlad, regulacijo svetlobe v prostoru in zaščito pred poškodbami

Senčila za okna so odlična rešitev, ko potrebujete zasebnost pred radovednimi pogledi sosedov. Obenem vam omogočajo regulacijo toplote in svetlobe v prostoru ne glede na to, ali gre za poslovne prostore ali pa za zasebno domovanje.

Žaluzije - zunanje in notranje - že nekaj časa uspešno konkurirajo roletam in drugim notranjim senčilom, saj so zelo praktične.

Zunanje žaluzije poleg zaščite zasebnosti in svetlobne ter toplotne regulacije delujejo tudi kot zaščita steklenih površin pred poškodbami, bodisi pred vremenskimi vplivi ali pa pred mehanskimi poškodbami.

Zunanje žaluzije cenik

Zunanje žaluzije - cenik in strokovno svetovanje vam nudijo v podjetju Bortega, kjer vam bodo znali izpolniti vaše potrebe in želje.

Zunanje žaluzije cenik vključuje:

  • 50 mm zunanje žaluzije, ki so primernejše za senčenje površin, manjših od 6 m2,
  • Krpan zunanje žaluzije, ki senčijo površine tudi do 10 m2 v enem kosu.


Zunanje žaluzije - mere in izvedbe

Osnovna izvedba: žaluzije zunanje - 50 mm. Senčijo površine do 6m2, z nagibanjem lamel lahko ustvarjate želeni nivo svetlobe v prostoru.

Izvedba Krpan: žaluzije zunanje - 65 in 80 mm. Senčijo površine do 10m2, poleg ročnega mehanizma upravljanja jih je moč nadgraditi z električno regulacijo ter upravljati preko daljinskega upravljavca ali stikalne ure. Zaradi te možnosti, so te žaluzije primerne tudi za uporabo v pametni hiši. Uporaba električnega upravljanja tudi ob naknadni montaži ne bo zahtevala dodatnega prostora ob žaluziji, pri pripravi vodnikov za električno napajanje z zunanje strani pa bo okno ostalo nepoškodovano in tako absolutno brez toplotnih izgub.

Že ime Krpan pove, da so zunanje žaluzije te izvedbe trdne in vzdržljive, brez težav preživijo tudi večje sunke vetra. Pogled na žaluzije cenik pa bo razkril, da so izjemno dostopna in ugodna zaščita za vaše steklene površine.

Žaluzije zunanje - RAL lestvica

Žive rumene? Strastne rdeče? Zen zelene? Kaj pa modro modre? Ali bi raje čudovito eleganco sivih žaluzij? Vse zunanje žaluzije Krpan so na voljo v vseh barvah RAL lestvice. Lahko so mavrične, ki dajo vašemu objektu življenje ali pa umirjene in čiste za brezčasno eleganco vašega bivanja. Zagotovo boste lahko našli barvno skladnost ali kontrastno vpadljivost za vaš objekt.

V podjetju Bortega vas čakajo senčila za okna:


Bortega, povezave do naše spletne strani