PVC opaž, PVC letve. Leseni opaž nadomestite z PVC opažem.

PVC opaž lahko nadomesti leseni opaž

Klasični leseni opaž ni več edina možnost, saj mu vedno uspešneje konkurira PVC opaž. Ta je izjemno primeren predvsem za zaključevanje napušča hiše, saj zahteva bistveno manj vzdrževanja. Zagotovo se zavedate, kako zelo zahtevno je prebarvati in obnoviti leseni opaž na napušču hiše. Pogosto so hiše visoke, opaž pa težko dosegljiv, zato marsikdo to opravilo odlaga in odlaga ali pa najame servis, ki to opravi namesto lastnika.

PVC opaž je odlična alternativa v tem primeru, saj ga sestavljajo PVC letve, ki so iz penjene plastike. Ker je izjemno lahek, je montaža enostavnejša kot pri lesenem opažu. Prav tako je odporen na vremenske razmere, neobčutljiv je na vlago, je gladek in brez grč. Je čudovite svetle barve in se poda tako na nadstrešek objekta kot tudi na strope in stene v notranjosti stavb. Zelo prav pride pri opremljanju in zaključevanju mansardnih prostorov.

Tudi vzdrževati PVC opaž je prijetno delo. Vse, kar zahteva, je čiščenje, ki je enostavno - samo operete ga z vodo.

PVC letve

PVC letve so lahke in prijetne na otip ter enostavne za vzdrževanje. Montaža PVC opaža je enostavna, PCV letve se vijačijo na lesene podkonstrukcijske letve. Te so med seboj oddaljene največ 70 cm, stike letev in spoje pa se zakrije s kotnimi letvami. PVC opaž je v vseh pogledih videti kot leseni opaž, le prijetnejši je za čiščenje in vzdrževanje. Prav tako je toplotno izolativen, obenem pa se v vlažnem in suhem okolju vedno obnaša enako.

Čiščenje je enostavno in hitro, tudi če so v hiši majhni otroci. Sličice, hrano in odtise otroških ročic enostavno obrišete z vlažno krpo in je stanovanje spet čisto in pospravljeno.

PVC opaž - meritve, montaža in servis

V podjetju Bortega vam poleg PVC opaža nudijo tudi vse spremljajoče storitve. Brezplačno opravijo meritve po vsej Sloveniji ter pripravljajo ponudbe in projekte, svetujejo pri nakupu ter tudi montirajo in opravljajo servis z originalnimi nadomestnimi deli.

Poleg PVC opaža vam nudijo tudi druge izdelke iz PVC in drugih materialov za zasenčevanje:

Bortega, povezave do naše spletne strani