Zunanje PVC rolete in ALU rolete Bortega

Zunanje rolete, nadokenske rolete, podometne rolete in senčila Bortega, ugodne cene


V slovenskih domovih kot senčila še vedno prevladujejo PVC rolete in ALU rolete. Zunanje rolete, podometne rolete ali nadokenske rolete ščitijo vaš dom - tako pred vremenskimi vplivi in hrupom, kakor tudi pred nepridipravi. Hkrati estetsko dopolnijo podobo hiše. Sonce - super! Senca - fenomenalno! Senčila in rolete poleg senčenja nudijo tudi dodatno toplotno zaščito in zaščito proti hrupu, ščitijo vas pred radovednimi pogledi, varujejo okna pred umazanijo in pomagajo zniževati stroške ogrevanja. Vse izvedbe rolet Bortega so tudi opremljene z varnostno vzmetjo, ki preprečuje nasilno dvigovanje iz zunanje strani in otežuje delo potencialnim vlomilcem. Zunanje rolete, podometne rolete in nadokenske rolete obenem omogočajo vgradnjo komarnika v obstoječo roletno omarico, ki tako omogoča miren spanec tudi ob odprtem oknu.

Rolete in senčila lahko dvigate in spuščate s trakom, z drogom in zobniškim reduktorjem ali pa se odločite za moderni motorni pogon. Elektronska regulacija rolet omogoča upravljanje s stikali, daljinsko upravljanje ali programirano upravljanje preko inteligentnih stikalnih ur. Tako boste lahko točno nastavili, v katerih prostorih in kdaj se bodo rolete dvignile ali spustile. Tudi v najhujši pripeki bo v vaši hiši prijeten hlad in senca.

V širokem barvnem spektru boste zagotovo našli odtenek po vaši meri, saj vam stranska vodila rolet in roletne omarice lahko obarvajo skladno z vašo fasado, za bolj drzne pa tudi v bolj vpadljivih kontrastnih odtenkih. Debel nanos barve na lamelah tudi preprečuje mehanske in vremensko pogojene poškodbe in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Kvalitetna izdelava in montaža zagotavljata nemoteno delovanje in dolgo dobo delovanja in hkrati minimalno vzdrževanje ter posledično večjo brezskrbnost. V ponudbi imamo kvalitetne nadokenske rolete, predokenske rolete, podometne rolete.

Zakaj so rolete najboljša rešitev?

  • rolete so odlična zaščita pred vremenskimi vplivi
  • rolete nudijo zaščito pred neželjenimi pogledi
  • rolete so dobra toplotna in protihrupna izolacija
  • rolete pomenijo prihranek energije
  • udobje - elektronski paket
  • rolete imajo dolgo življenjsko dobo
  • zunanje rolete so tudi okras, saj se rolete estetsko ujemanjo s stavbo in jo polepšajo


Rolete podjetja Bortega vas bodo navdušila s svojim izgledom in funkcionalnostjo, hkrati pa naredila vaš dom bolj varen in prijeten za bivanje.
Zunanje rolete, podometne rolete in nadokenske rolete.
V podjetju Bortega vam poleg rolet nudijo tudi:


Bortega, nadokenske rolete, predokenske rolete, podometne rolete, povezave do naše spletne strani