Pošlji povpraševanje

Najboljši B kompleks regenerira celice

Najboljši B kompleks je prehransko dopolnilo. To je ime skupine, ki povezuje 8 vitaminov za normalno delovanje imunskega in živčnega sistema, zdravje sklepov, mišic in kože ter preprečevanje utrujenosti in izčrpanosti. Vitamini iz te skupine kot gradniki zdravega telesa neposredno vplivajo na raven energije, delovanje možganov in celično presnovo.

B kompleks pomaga encimom v našem telesu opravljati njihovo delo in je pomemben za številne celične funkcije, kot sta razgradnja ogljikovih hidratov in prenašanje hranil po telesu. Ima izjemno vlogo pri pravilnem delovanju naših možganov, saj sodeluje pri proizvodnji možganskih kemikalij, ki vplivajo na razpoloženje in druge možganske funkcije.

Nizka raven vitaminov te skupine je lahko povezana z depresijo, motnjami spanja, težave s spominom in koncentracijo. Pomanjkanje se kaže tudi na zunaj in sicer na koži in sluznicah – suha razdražena koža, pekoče oči, razjede v ustih in podobno.

Najboljši B kompleks

Najboljši B kompleks zaužijemo s hrano, a to vedno ni mogoče

Najboljši način pokrivanja dnevne potrebe po vitaminih je seveda pravilna in uravnotežena prehrana. Vemo pa, da se mnogokrat pri vseh obveznostih in pomanjkanju časa za zdravo pripravljen obrok, poslužujemo hitro pripravljene in predelane hrane.

Posledice tega se kažejo v pomanjkanju vitaminov, kar pa pripomore k slabšemu počutju, izčrpanosti in utrujenemu videzu. Takrat ponavadi posežemo po prehranskih dodatkih, ki zapolnijo manjkajoče vrzeli in lajšajo težave.

Naravni B kompleks najdemo v beljakovinah kot so ribe, perutnina, meso, predvsem jetra. Vitamini te skupine se nahajajo tudi v jajcih in mlečnih izdelkih. Veliko jih vsebuje tudi zelenolistna zelenjava, izstopa predvsem zelje, špinača, ohrovt ter sadje kot so na primer limone, pomaranče in drugi citrusi. Ne smemo pozabiti na avokado, ki je prava vitaminska bomba.

Odličen vir so tudi stročnice, na primer fižol in grah ter številna žita. Ker se s predelavo živil iz zrn odstranijo hranila, uživajmo polnovredna zrna. Med žita z veliko vsebnostjo tega vitamina spadajo rjavi riž, ječmen in proso.

B kompleks kapsule

B kompleks kapsule poskrbijo za nemoteno in usklajeno delovanje telesa in duha

B kompleks kapsule s svojo skrbno sestavo pokrijejo priporočen dnevni vnos in pripomorejo k boljšemu delovanju organizma.

  • Vitamin B1 izboljšuje delovanje srca in psihološko delovanje ter skrbi za boljše umske sposobnosti in koncentracijo.
  • Vitamin B2 pomaga izboljšati tonus kože, jo naredi bolj sijočo in uravnovesi naravno vlažnost, zato je odličen vitamin za suho kožo ali akne, prav tako pa preprečuje slabšanje vida.
  • Vitamin B3 podpira naravno obrambo kože in sluznice ter zmanjšuje utrujenost.
  • Vitamin B5 sodeluje pri presnovi vitamina D in kot tak pripomore k zdravju kosti in sklepov, hkrati pa odpravlja izčrpanost.
  • Vitamin B6 krepi delovanje imunskega sistema, uravnava nastajanje rdećih krvnih telesc in delovanje hormonov v telesu.
  • Vitamin B8 omogoča nemoteno presnovo makrohranil, uravnava živčni sistem in izboljšuje stanje sluznice, kože, las in nohtov.
  • Vitamin B9 je še posebej pomemben v nosečnosti, saj pripomore k delitvi celic in razvoju tkiva. Prav tako pa krepi imunski sistem in zmanjšuje utrujenost in preobremenjenost.
  • Vitamin B12 vzpodbuja razmnoževanje celic, izenačuje tonus kože ter osvetljuje motne in temne lise. Pomaga tudi pri zmanjševanju vnetij, aken in lajša kožne bolezni, kot je ekcem.

Vse to vsebujejo B kompleks tablete, skupaj z dodanim silicijem in vitaminom C pa so odličen in nepogrešljiv prehranski dodatek v vsakdanjem življenju.

B kompleks tablete

Najboljši B kompleks v kombinaciji s silicijem za mladosten videz

Najboljši B kompleks je tisti, ki združuje poleg vseh naštetih vitaminov tudi silicij. Silicij je neverjeten dodatek proti staranju. Deluje kot lepilo v kolagenu in vezivnem tkivu kože, zato pomaga pri nastajanju in aktiviranju le tega.

Naše telo brez pomoči silicijevega dioksida preprosto ne more pravilno tvoriti kolagena. Študije so pokazale, da uporaba silicija znatno izboljša elastičnost, strukturo in vlažnost kože ter zmanjša vidne znake staranja. Zaradi tega je silicij odlično hranilo za lase, kožo in nohte.

Odlično odstranjuje odpadne snovi, toksine in težke kovine iz telesa. Zaradi tega je dober dodatek k vsakemu programu razstrupljanja za globinsko čiščenje celic.

Silicijevi dodatki se običajno pridobivajo iz bambusa ali preslice. Izvleček bambusa je eden najmočnejših naravnih virov silicijevega dioksida. Listi vsebujejo približno 70 % silicijevega dioksida, ki je pomemben mineral za izboljšanje zdravja las, kože in nohtov. Ima pa tudi ogromen vpliv na izboljšanje počutja ljudi, ki so utrujeni, razdražljivi ali jih muči nespečnost.

Tako je naše prehransko dopolnilo najboljši B kompleks s silicijem učinkovita formula za izboljšanje psihičnega počutja in umskih sposobnosti. Hkrati pa poskrbi za sijoče lase in nohte, kožo pa notranje nahrani in obogati s tvorbo kolagena in jo pomladi.

B kompleks tablete

B kompleks tablete zagotavljajo bistre misli in odlično počutje

B kompleks kapsule zadostujejo za 1 mesec uporabe, saj jih jemljete 2 x na dan, s kozarcem vode pri zajtrku in večerji. Kmalu boste opazili veliko razliko, ne samo v vašem pomlajenem, sijočem izgledu, temveč tudi po izboljšanem počutju in miselnih sposobnostih.

Poleg tega pa bo vaš spanec veliko mirnejši in trdnejši, tako da se boste zbudili spočiti in naspani. Obiščite našo spletno stran, kjer najdete tako B kompleks tablete kot tudi ostale vitaminske in mineralne dodatke po ugodnih cenah.

Najboljši B kompleks