Pošlji povpraševanje

Kolagen v prahu je najboljši kolagen za vaše zdravje


Kolagen je kot najpogostejša beljakovina v telesu ključnega pomena za dobro zdravje. Čeprav ga telo ustvarja samo, se njegova proizvodnja s staranjem precej upočasni. Po dvajsetem letu ga vsako leto proizvede kar 1 % manj. Rezultat tega so izguba elastičnosti kože, gube na obrazu, bolečine v sklepih in mišicah, prepustnost črevesne stene ter krhki nohti.

Ta primanjkljaj je mogoče nadomestiti s hrano in ustreznim prehranskim dopolnilom. Se vam poraja vprašanje, zakaj bi vzeli dopolnilo, če ga dobite že v hrani? Čeprav kolagen za kožo ne more popolnoma zaustaviti naravnega procesa staranja, ga lahko nekoliko upočasni. Telo s hrano absorbira približno 27 % te pomembne beljakovine, medtem ko ima tisti v prahu 90 % absorpcijo. To pripomore k učinkovitejši podpori telesu in izboljšani vitalnosti.

Poleg odličnega počutja so spremembe najprej opazne na koži, saj s svojim delovanjem tvori še elastin. Le ta je odgovoren za ohranjanje tonusa in teksture kože ter njeno regeneracijo. Z rednim jemanjem kolagena, prve spremembe vključujejo zmanjšanje znakov pospešenega staranja, celulita in zabuhlosti. Zaradi regenerativne funkcije je pogostokrat vključen tudi v zdravljenje poškodb in opeklin.

Najboljši kolagen v prahu

Collagen Powder Blend ponuja edinstveno formulo za vitalizacijo telesa

Collagen Powder Blend je najboljši kolagen v prahu zasnovan po posebni, izjemno učinkoviti formuli. Hidroliziran kolagen se v procesu encimskega postopka razdeli na aminokisline, ki jih telo lažje absorbira. Sestavljajo ga različni tipi, in sicer hidroliziran ribji, hidroliziran goveji kolagen tipa 1 in 2, piščančji tip 2 ter membrana jajčne lupine. Kombinacija v prahu zajema še kurkumin, smolo šilajit, vitamin C in silicij.

Kurkumin je močan antioksidant s protivnetnimi lastnostmi, ki varuje črevesje. Smola šilajit je mineralnega izvora. Ker je priznan zaviralec procesa staranja, se uporablja v boju proti izčrpanosti ter pri vitalizaciji telesa. Vitamin C ima poglavitno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter sintezi kolagena v telesu. Ker spodbuja celično aktivnost, pripomore k normalnemu delovanju kosti, žil, hrustanca, lepi koži in zobem.

Hidroliziran kolagen

Mineral silicij iz mladih bambusovih vršičkov omogoča normalno tvorbo elastina in vezivnega tkiva. Redna uporaba prehranskega dodatka poskrbi za pomlajevanje obraza, zdrave lase, prožnost ožilja in prepustnost črevesja. Prav tako preprečuje tanjšanje kože ter z regeneracijo celic ohranja mladosten videz in vitalnost.

Ker so kite in vezi gibalnega sistema sestavljene iz tipa I in III prehransko dopolnilo s sladili odpravi tudi boleče sklepe. Pri tem deluje na različna tkiva, z aktivnimi dodatki spodbuja lastno tvorbo beljakovine ter preprečuje nadaljnje poškodbe. Najboljši kolagen za sklepe bo z rednim jemanjem izboljšal težave gibalnega sistema, povrnil njihovo prožnost ter krepil moč vezi.

Najboljši kolagen v prahu vsebuje tudi bambusove vršičke