Kako izbrati poslovna darila?

Poslovna darila so enkratna priložnost, s katerimi se poslovnim partnerjem zahvalimo ob uspešnem sodelovanju v iztekajočem se poslovnem letu. Glede na to, kakšno vrsto odnosa imamo s posameznim poslovnim partnerjem, izberemo vrsto darila, ki bo najprimernejše. Če so naši odnosi manj formalni, bomo v darilo vložili nekoliko več denarja. Zagotovo bomo najboljši vtis naredili z unikatnim darilom, ki odraža vrednote, kot so skrb za okolje in zdravje ter tradicija. V spletni trgovini pokloni.si lahko izbirate med darili za vse priložnosti. Poleg buteljke vrhunskega vina ali pregrešno dobre čokolade lahko podarite masivno leseno skledo z ročajem, ki je primerna za shranjevanje sadja ali izpostavitev poljubnega predmeta. Zaradi svoje zanimive oblike se bo lepo podala tudi v poslovni prostor. Zgrešili ne boste niti z darilnim setov treh lončkov v umirjenih barvnih tonih, opremljenih z motivom tradicionalne slovenske čipke v obliki srca. Če izbirate darilo za žensko, ji lahko poklonite lično oblikovan prestižni darilni set sveč ali lončkov z žličko. Ni treba, da so poslovna novoletna darila suhoparna – dajte si duška pri njihovi izbiri in kar najlepše presenetite vse tiste, s katerimi uspešno poslovno sodelujete.

poslovno darilo

Inovativna poslovna darila za še trdnejše sodelovanje

Pri nakupu daril za poslovne partnerje se lahko odločite tudi za inovativna poslovna darila, ki bodo obdarovancem ostala v trajnem spominu in še okrepila vašo poslovno vez. Pester nabor daril za vse vrste priložnosti si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli raznolike ideje, s katerimi lahko ob novem letu presenetite tudi svoje sodelavce. Ob nakupu večje količine daril velja popust, le naročilo je treba oddati pravočasno. Zato z izbiro novoletnih daril ne čakajte predolgo. Verjamemo, da želite svoje zaposlene spodbuditi k zdravemu načinu življenja, zato se lahko odločite za poklon, ki bo odražal naravnanost k varovanju okolja – denimo nakupovalne vrečke iz blaga z izbranim posvetilom ali steklenice s filtrom. Presenetite jih lahko tudi z bombažnimi nahrbtniki za prosti čas, zanimivimi in lepo oblikovanimi lončki, dišečim voskom ali svečkami … Izbira je zelo široka in zelo pestra, zato lahko v spletni trgovini poiščete najprimernejše darilo za določeno situacijo.

Poslovna darila – ideje, kaj kupiti

Izbira poslovnega darila ni lahka, saj moramo ohraniti pravo mero formalnosti, pa vendar poskrbeti za unikatno darilo, s katerim se bomo pri poslovnem partnerju kar najbolje zapisali. Nikoli ne bomo zgrešili z lično oblikovano čokolado, svečko ali buteljko. Priljubljeni so tudi domači proizvodi, kot so lepo pakirani domači med, marmelada, piškoti, čokoladni bonboni … Zelo primerni so tudi ostali lepo pakirani gurmanski izdelki, kot so denimo tartufi, vrhunsko oljčno olje, začimbe, sir, pekovski izdelki, pršut ipd. Izbrani posladek ali kapljico vrhunskega vina lahko kombinirate s setom kozarcev ali lično oblikovanih lončkov. Poslovnega partnerja boste presenetili tudi z unikatno oblikovanim izdelkom iz lesa, ki je zelo topel, ekološki in na dotik prijeten material.

poslovni darilni set

Zanimiva novoletna darila za zaposlene

Novo leto je pravi čas, da se za uspešno delo in sodelovanje zahvalimo tudi vsem zaposlenim v podjetju. Poleg voščilnice so odličen način za to tudi novoletna darila za zaposlene. Nemalo idej za to boste našli na spletni strani pokloni.si, ki je specializirana za prodajo daril za različne namene. Ne samo za novo leto, pri nas lahko kupite tudi darila ob vselitvi, za materinski dan ali dan žena, rojstni dan, za otroke in druga. Smo podjetje s tradicijo, saj delujemo že od leta 1993. Želite katerega od naših izdelkov prodajati v svojem podjetju? Ponujamo tudi možnost veleprodajnega nakupa poslovnih daril in drugih izdelkov po ugodnih cenah. Tudi manjšim trgovcem lahko ponudimo izdelke po ugodni nabavni ceni, ki daje možnost poštenega zaslužka. V našem asortimanu so le preverjena, kakovostna in najbolj zaželena darila, ki pri obdarovancih vzbudijo čustva in jim ostanejo v trajnem spominu.

PREVERITE CELOTNO PONUDBO daril NA POKLONI.SI