Kako pravilno izbrati novoletna darila?

Praznični čas je za marsikoga najlepši čas v letu, ko se družimo z bližnjimi in si izmenjujemo novoletna darila. Njihovo nakupovanje je lahko precej stresno, če se nam mudi in jih izbiramo tik pred zdajci. Za vsakega obdarovanca moramo izbrati najprimernejši dar, s katerim bo resnično zadovoljen. V zadnjem času so zelo priljubljena personalizirana darila, kot so skodelice ali tekstil (oblačila ali torbice) z imenom obdarovanca ali napisom, ki ga izberemo sami. Z unikatno izbiro sporočamo, da smo pred nakupom dobro premislili in si vzeli čas za izbiro darila. Da bi si čim bolj skrajšali nakupovalni čas, vam ponujamo rešitev – nakup vseh vrst daril kar prek spleta.

novoletno darilo

Spletna stran poklon.si ponuja raznovrstne poklone za vse priložnosti, spole in starostne skupine. Pri nas boste dobili vse na enem mestu. Ponujamo pester izbor daril z imeni in daril s posvetili, za katere verjamemo, da bodo še posebej razveselila vaše najdražje. Darila, ki jih podarjamo v novoletnem času, se med seboj razlikujejo glede na to, ali jih izbiramo za moškega ali žensko. Ženske imajo rade uporabne kuhinjske pripomočke, lične modne dodatke in naravno kozmetiko – ter seveda čokolado. Ker rade razvajajo sebe in druge, so zanje zelo primerna izbira kompleti dišečih svečk ali palčk ter estetsko oblikovana mila z unikatnimi vonjavami. Matere, žene, punce in sestre uživajo v dekoraciji doma, zato bodo vesele dekorativnih daril za dom, ki so, poleg tega, da lepo izgledajo, lahko tudi uporabna. Izbira poklona za moškega je pogosto zahtevnejši zalogaj, saj moški ne slovijo po tem, da so veliki potrošniki kot ženske in si večinoma kupijo samo tisto, kar v nekem trenutku zares potrebujejo. Zato velja razmisliti o tem, kaj obdarovanec potrebuje – morda je to nova denarnica, obesek za ključe ali nov set kozarcev za vino. Moški uživajo ob vrhunski vinski kapljici, ki ne sme manjkati ob novoletnem darilu zanje. Izvirno darilo zanje sta lahko tudi set za pripravo cocktaila ali darilni set za pivo. Tako kot ženske so tudi moški veseli personaliziranih daril, s katerimi jih spomnimo na to, da so najboljši očki, možje, dedki ali prijatelji pod soncem!

Smešna novoletna darila – ideje, s katerimi boste nasmejali najbližje

Nič ni lepšega, ko z darilom poklonimo tudi nasmeh in dobro voljo – in smešna novoletna darila so kot nalašč za to.. Zanimiva novoletna darila jih bodo razveselila in nasmejala vsakič, ko jih bodo pogledali. Za to so še posebej prikladne skodelice ali torbice s posvetili. Ponujamo pester izbor daril za mamo, očeta, babico, dedka, sestro, prijatelje, sodelavce … ki bodo nosila vaše izbrano posvetilo. Še zlasti ženske bodo vesele nakupovalnih torb s posvetilom – ne samo, da bodo po nakupih lahko šle s to unikatno torbo, ampak je taka torba tudi odlična okolju prijazna izbira. Vsakogar pa bo razveselil lonček s posvetilom oziroma samostojno izbranim napisom.

smešna darila

Novoletna darila poslovnim partnerjem – kaj izbrati?

Ko kupujemo novoletna darila poslovnim partnerjem, se najpogosteje odločamo za unikatna darila, ki bodo še bolj okrepila naše poslovne vezi. Ni nujno, da so darila za vse poslovne partnerje enaka. Darilo je lahko bolj ali manj formalno – glede na to, kako blizu smo si z določenim partnerjem. Zato velja o izbiri poslovnih daril pravočasno premisliti in izbrati taka, ki so najprimernejša glede na odnos in vezi, ki jih imamo s poslovnim partnerjem. Že dolgo časa so med popularnejšimi darili tista, ki odražajo ekološko osveščenost, kot tista, ki odsevajo tradicionalno slovensko obrt, kot je izdelava čipke. Če kupujemo personalizirano poslovno darilo za žensko, lahko izbiramo med darilnimi seti za razvajanje in dobro počutje. Med izvirna poslovna darila sodijo tudi darila iz lesa, ki je naraven, topel in okolju prijazen material.