Darila odsevajo našo osebnost in občutke do drugih

Darila so največkrat izraz drobne pozornosti med ljudmi, ki si veliko pomenijo ali pa so med seboj tako ali drugače povezani – po družinski, poslovni ali kakšni drugi plati. Vedno želimo z izbiro ustreči tistemu, ki ga obdarujemo, a se pri tem ne moremo izogniti temu, da darilo izžareva predvsem našo osebnost in želje. Tako je tudi prav, saj so najbolj osebna darila najlepša in se najbolj dotaknejo drugih. Izbor daril za različne priložnosti je širok: od božičnih daril do rojstnodnevnih pa za dan žena, materinski dan, za rojstvo otroka, otroška praznovanja, različne obletnice.

Lonček z imenomPersonalizirna lonček

Darilo s posvetilom podarimo, ko želimo nekaj sporočiti

Ko želimo nekomu z darilom tudi nekaj sporočiti, izberemo darilo s posvetilom. Ta darila so bolj osebna in so namenjena ljudem v naši bližini, predvsem družinskim članom, prijateljem in sodelavcem. Posvetila so lahko napisana na različnih praktičnih izdelkih, na primer na lončkih za čaj ali kavo, na svečkah, toaletnih torbicah ali kakšnih okrasnih predmetih, na darilnih vrečkah, odpiračih za steklenice, prisrčnicah ali steklenih kozarcih. Med njimi izberemo najprimernejše darilo s posvetilom za osebo, ki jo bomo obdarili. Posvetila na izdelkih lahko nagovarjajo naše starše, stare starše, prijatelje, znance in se glede na to med seboj razlikujejo – lahko so izraz ljubezni, hvaležnosti, lahko pa so tudi igriva in hudomušna. Mami ali babici bomo poklonili kaj lepega, na primer komplet lončka, lepo oblikovanega mila in svečke s kakšnim lepim posvetilom, ki bo povedal, kako posebni sta za nas, na primer: Mamina ljubezen traja večno ali Super babi. Očetje in dedki bodo dobili na primer darilo s posvetilom Najboljši oče oziroma Super dedek. Posvetilo na lončku za sestre je nekaj posebnega: S sestro deliš včerajšnje spomine, današnje radosti in jutrišnje upe. In zelo lepo darilo s posvetilom za prijatelja je lonček za napisom: Svet je okrogel zato, da ga prijateljstvo lahko objame. Pri znancih in sodelavcih si lahko privoščimo tudi kak zabavljiv ali smešen napis.

Personalizirana darila zahtevajo kanček ustvarjalnosti

Personalizirana darila imajo še bolj osebno noto kot darila s posvetilom, saj zanje izberemo ali pa celo sami sestavimo posvetilo, ki nam ga potem na izbrano darilo natisnejo. Če smo vsaj malo ustvarjalni z besedami, nam ta izziv ne bi smel biti pretežek, lahko pa izberemo misel ali verz iz knjige ali spleta. Lahko pa damo natisniti tudi fotografijo obdarovanca ali kakšno drugo po izbiri. Izbira besedila ali fotografije je odvisna od tega, komu je namenjena, in od tega, za kakšno priložnost gre.

preverite našo široko ponudbo daril vseh vrst

Rojstnodnevna darila so lahko unikatna 

Personalizirana darila za rojstni dan so odlična izbira, predvsem ko gre za okrogle obletnice, saj se takrat želimo še posebej izkazati in podariti nekaj neobičajnega in unikatnega, čisto po meri tistega, ki praznuje. Veliko daril že obstaja z napisi za dobre želje, a nobeno ne bo seglo tako do srca kot tisto, ki bo naša izbira.

Darila z imeni

Prav prisrčna so darila z imeni, posebej za otroke. Otrokom lahko podarimo lonček, stekleničko, obesek s svetilko, držala za zobno ščetko, pogrinjke za na mizo ali štampiljke z njihovim imenom. Vsa omenjena darila in še vrsta drugih je na voljo v spletni trgovini Pokloni.si. Dobrodošlo in pohvalno je, da pri njih najdemo veliko daril z napisi v slovenskem jeziku.