Darila za rojstni dan so pomembna za nepozaben osebni praznik

Darila za rojstni dan naj bi bila nekaj posebnega in osebnega, tudi če je drobna pozornost, ker gre za osebni praznik. Obdarovanje na ta dan je že dolgoletna tradicija in običaj ne samo v naši kulturi. Slavljenec na ta svoj dan povabi svoje bližnje, da se skupaj zabavajo in praznujejo, od njih pa prejme darila za rojstni dan. Na tako poseben dan želimo slavljencu izročiti darilo, ki bo lepo in ga bo hkrati razveseljevalo. Zmeraj pa nam ni lahko najti lepega in izvirnega darila za rojstni dan, zato je toliko bolj dobrodošla ponudba z darili na spletu, kjer je veliko idej na kupu in je zato lažje izbrati tisto, ki se nam zdi najprimernejše.

Darila za rojstni dan

Rojstnodnevna darila za najmlajše

Malčkova prva svečka na torti je prav poseben dogodek in darila za prvi rojstni dan posebej pazljivo izbiramo. Prisrčna so darila, na katerih je zapisano malčkovo ime – steklenička, lonček, podstavek ali prvo držalo za zobno ščetko. V poletnem času se bo rad hladil v igrivem napihljivem otroškem bazenčku.    

Ne samo darila za prvi rojstni dan, tudi za večje otroke je pravo veselje nakupovati, ker jih radi razveseljujemo. Otroci se radi zabavajo, dobro pa je, če jih darilo spodbuja k učenju in ustvarjalnosti. Takšno darilo so ustvarjalni darilni seti v škatlicah, ko otroci sami sestavijo, sešijejo ali naredijo stvar iz paketka, na primer sešijejo lutko ali s priloženim orodjem sestavljajo modele. Lahko jim podarimo vrtne igre, na primer komplet za športni dan, pikado,vrtna igrala ali pa lončke, štampiljke in obeske z njihovim imenom.   

PREVERITE NAŠO ŠIROKO PONUDBO DARIL VSEH VRST

Izvirno darilo za rojstni dan

Izvirno darilo je lahko že drobna pozornost, na katero zapišemo kakšno misel ali lepo željo. Dobro je, če ima darilo vsaj kanček izvirnosti, kar je pisano na dušo slavljenca. S tem bomo slavljenca presenetili in navdušili, čeprav ima že tako rekoč vse.  Izvirno darilo za rojstni dan je lahko tudi hudomušno ali nenavadno. Če bomo podarili nekaj drugačnega, da bo to izvirno darilo za rojstni dan, bomo slavljencu pokazali, da smo se potrudili zanj, to pa je najdragocenejši del darila.

Darila za mamo

Obdarovanje nežnejšega spola

Kupiti darilo za rojstni dan za ženo ali za prijateljico je občutljiva zadeva, ker imajo ženske zelo različne želje in okuse, prav zato je dobro izbirati tam, kjer je ponudba res široka in bogata. Takšen je spletni portal za darila Pokloni.si, kjer je najti vsega po malem: bolj romantična darila, pa osebna, praktična, dekorativna.

Za darilo za rojstni dan za ženo je primerno podariti kaj za osebno nego, recimo kozmetični darilni set, dekorativen in uporaben šopek iz mila, torbico za ličila, kopalne kroglice. Če rada potuje, bo vesela kakšne pozornosti za na pot, priročnega ogledala za v torbico, mila v lističih, potovalnega seta za šivanje, pisane naramne torbe ali ljubke silikonske torbice za ličila ali za drobnarije za na pot ali plažo. Darilo za rojstni dan za ženo je lahko praktično: denarnica, lončki, skodelice ali kozarci, lahko s posvetilom, tudi masivna skleda ali možnar. Potem so tu še nakit, seti naravnih svečk in svečnikov, lovilec sanj za v spalnico za lepše sanje. Darilo za rojstni dan za prijateljico je lahko karkoli iz nabora zgoraj naštetih daril in druge bogate ponudbe. Samo izbrati je treba.