Personalizirana darila, ki bodo razveselila vsakogar

V zadnjih letih so vse bolj priljubljena personalizirana darila, ki vsebujejo ime obdarovanca ali posebej zanj izbran napis oziroma posvetilo. Spletna stran pokloni.si ponuja veliko možnosti za personalizacijo daril – od skodelic in ključev, do bombažnih nahrbtnikov in nakupovalnih torbic.

perosnalizirano darilo

Za nakup personaliziranega darila se odločamo ob posebnih priložnostih, kot so pomembne obletnice ali okrogli jubileji, obeleževanje novih življenjskih mejnikov in druge posebne priložnosti, pri katerih obdarujemo osebe, ki so nam blizu in nam veliko pomenijo.

Ko kupujemo rojstnodnevna darila, smo večkrat brez prave ideje, želimo si le, da bi jih bili obdarovanci veseli – in da ne bi pristala kje na kakšni prašni polici. Ideje za darila lahko dobite ob ogledu naše spletne trgovine, kjer ponujamo izdelke, s katerimi boste presenetili tako najmlajše kot tudi babice in dedke.

Darila za ženske – darilni seti za razvajanje

V naši spletni trgovini imamo na voljo najrazličnejša darila za ženske: mame, babice, žene, sestre, prijateljice, sodelavke ... Nikakor ne boste zgrešili z darilnim setom za sproščanje ob kopalnih kroglicah, dišečih svečah, voskih z izparilnikom. Vaše najdražje bodo vesele tudi prisrčnih skodelic za kavo ali čaj s posebnimi napisi, ki jim bodo polepšali vsak dan. Ženske obožujejo izdelke za dom – presenetite jih z dekorativnim izparilnikom, dišečo svečo, lovilcem sanj, lesenim angelčkom ali steklenim svečnikom. Navdušene kuharice razveselite z možnarjem – mlinčkom za drobljenje svežih in suhih začimb. Ob rojstnodnevnem darilu ne pozabite dodati njene najljubše čokolade, s katero se bo užitkom posladkala. Vsi cenimo malenkosti, ki pridejo od srca – manj je več in kvaliteta pred kvantiteto sta gesli, ki še kako veljata pri nakupovanju daril.

ženski darilni set

VEČ O DARILNIH SETIH

Darila za moške so lahko trd oreh, a vam ga pomagamo streti

Še zlasti nakup darila za moškega za marsikoga predstavlja preglavico, saj morda ne vemo, kaj obdarovanec zares potrebuje, z darilom pa ne bi radi brcnili v temo. Moški so še posebej veseli buteljke z dobrim vinom, ki ji lahko delata družbo dva lična kozarca. Če se obdarovanec navdušuje nad pripravo koktejlov, je zanj kot nalašč set za njihovo pripravo, kakršnega imamo v naši ponudbi. Poseben komplet imamo tudi za navdušence nad pivom – ob njem se bo lepo podala steklenica nevsakdanjega piva iz lokalne mikropivovarne.

darilo za moške

Praktična darila ob vselitvi

Če ste vabljeni na vselitveno zabavo, se spodobi s seboj prinesti lično in uporabno darilo za dom. Pri nas lahko izbirate med številnimi darili, ki bodo prav prišla v kuhinji, spalnici, dnevni sobi in kopalnici – od kuhinjskih desk iz lesa do keramičnih izdelkov in setov, dišečih svečk, voskov in paličic, mil, izparilnikov, posodic za shranjevanje, čajev, lovilcev sanj in lesenih angelčkov za dekoracijo, do lesenih skled z ročajem za shranjevanje sadja … Ob vselitvi lahko presenetite posameznika, par ali družino tudi z lično pakiranimi darilnimi in ustvarjalnimi seti.

Izvirna darila ob rojstvu otroka

Ob prihodu novega družinskega člana dobita mamica in očka veliko plenic in otroških oblekic, zato se lahko domislite nakupa malce drugačnega darila ob rojstvu. Na spletni strani pokloni.si lahko kupite personalizirano skodelico z napisom po vaši želji. Na voljo so tudi lončki in podstavki za mizo z imeni otrok. Na izbiro so tudi posebna darila za mamo in za očeta, s katerimi boste razveselili novopečena starša. Spletna stran pokloni.si ponuja veliko možnosti za rojstnodnevna darila za otroke vseh starosti. Zelo priljubljene so lesene kocke, ki so iz naravnega in biorazgradljivega materiala, ki jih lahko kombiniramo tudi z ostalimi otroškimi kockami drugih proizvajalcev. S tovrstno didaktično igračo boste spodbudili otrokovo kreativnost in učenje. Izbirate lahko tudi med široko ponudbo ustvarjalnih setov, ob katerih otrok ne bo samo razvijal svoje domišljije, temveč tudi finomehanične ročne spretnosti – s pomočjo barvanja, rezanja, šivanja, sestavljanja in podobnih veščin.

personalizirano darilo za otroke