Darilni set v lepem paketku skriva več daril naenkrat

Darilni set je čudovita izbira. Primeren je za vsako priložnost. Sestavljen je iz posameznih izbranih izdelkov, ki se med seboj dopolnjujejo in zaokrožajo v enovito celoto. In z darilnim setom obdarovanca razveselimo z več darili v enem zavitku, ne le z enim. V darilnih setih se skrivajo različne kombinacije daril, da lahko izberemo čim bolj primernega za osebo, ki jo želimo obdariti, in priložnosti, ki jo praznujemo. Izberemo takšnega, ki bo obdarovano osebo s svojo vsebino očaral in navdušil. Odločamo se lahko med vrsto različnih darilnih setov, zanimivi so na primer darilni seti z lončki ali skodelicami, s svečkami in svečniki, ustvarjalni darilni set, kozmetični darilni set ali posebni darilni seti, namenjeni mamam, očetom in drugim nam najbližjim osebam.

Darilni set lončkov

Darilni set nam prihrani čas in denar    

Če izberemo darilni set, smo ubili tri muhe naenkrat. V njem je že več daril in s tem deluje razkošno. Ni se nam treba bati, da bi darilo delovalo preskromno, kot bi se nam lahko zazdelo, če bi kupili samo en izdelek, ob tem pa za darilni set ne bomo odšteli veliko denarja. Ker so darilca že lepo zapakirana, se nam ni treba posebej truditi z aranžiranjem ali zanj celo odšteti dodatnega denarja. In na koncu bomo prihranili čas, ker nam ne bo treba izbirati več daril in se bomo tako izognili nakupovanju po delih, ki se včasih razpotegne tudi na več dni. Če se odločimo za spletni nakup, pa smo še dodatno pridobili: ni nam treba narediti drugega kot pregledati ponudbo in klikniti na miško. Izbrani darilni set bo sam prišel do nas.

Darilni seti za razvajanje in dobro počutje    

V njih so drobna darila, ki obdarovanca popeljejo stran od vsakodnevnih obveznosti in ga nagovorijo, da si vzame čas samo zase. Darilni set s takšno vsebino je darilni kozmetični set ali darilni set Spa z raznobarvnimi kopalnimi kroglicami in dišečo svečko, pa darilni set Chillout s skodelico, čajem, dišećimi palčkami in energijsko zapestnico. K odmoru za čaj ali kavo nas vabita darilni paket dveh skodelic in dišečega čaja ter dveh skodelic in kave. K odklopu od vsakodnevnih obveznosti pa nam bosta pomagala darilni set z izparilnikom z voski in darilni set dišečih palčk.

Darilni set

Posebni darilni seti za naše najbližje      

Za naše najbližje – družinske člane, prijatelje in partnerje – so pripravljeni posebni darilni seti, ki jih lahko naročite, tako kot vse našetete darilne sete, v spletni trgovini z darili Pokloni.si. Ponujajo lep darilni set za mami z nekaj pozornostmi: skodelico s posvetilom, čudovitim šopkom iz mila (cvetne listke lahko porabimo za kopel ali kot milo) in svečko v steklenem kozarčku Heart and Home, ki gori 30 ur in je naravna, vse je v dekorativni škatli. Podoben je set za babico. Očeta bo razveselil paket s čajem, usnjeno denarnico in skodelico, dedka pa denarnice, skodelice, knjižice s posvetili in voščilnice. Za prijatelje je na voljo veliko različnih setov lončkov, za dekleta in žene pa darilni set Ona, Gospodična, My love, Verity rose z drobnimi osebnimi predmeti v ličnem pakiranju. Posebna zgodba so ustvarjalni seti za otroke v škatlicah, ki najmlajše spodbujajo k ustvarjalnosti, saj morajo predmete iz škatlice ali sestaviti, ali sešiti, ali narediti. Tako so za otroke nad 6 let v setu Sovica sestavni deli, ki jih otrok sešije in sam naredi igračo. Za male raziskovalce bo pravi darilni set na primer Dinozaver, s priloženimi deli bodo otroci kot pravi arheologi izkopavali okostji dveh dinozavrov.  Vsi darilni seti so primerni tako za rojstne dneve kot za druge priložnosti.