Darila za rojstni dan, ki pričarajo nasmehe

Darila za rojstni dan pokažejo, da nam je mar - da osebo cenimo in jo imamo radi. Ni vedno enostavno poiskati pravega darila, včasih ostanemo brez pravega navdiha, saj si močno želimo, da bi podarili nekaj posebnega. V spletni trgovini pokloni.si nudimo originalna, osebna, domišljena in zabavna darila za različne priložnosti. Našli boste lepo darilo za rojstni dan za prijateljico, darilo za rojstni dan za moškega, darila za 1. rojstni dan in tudi za vse naslednje. Odlikuje nas široka ponudba izdelkov, zanesljiv in varen nakup ter tudi brezplačna dostava za naročila nad 20 evri. Kliknite na našo spletno stran in dobite dobre ideje za darila za rojstni dan.

Darilo za rojstni dan za prijateljico


Darilo za rojstni dan da prijateljico

Prijateljice so naše največje bogastvo. So kot sestre, ki si jih izberemo; z nami delijo najlepše in najtežje trenutke. Prav zato jim želimo pokloniti še posebej lepo darilo. Pri nas lahko najdete različna darila s posvetili, ki povejo, kako veliko vam pomenijo. Na voljo so posamezni izdelki in čudoviti darilni paketi, ki so že zaviti v darilni embalaži. Ponujamo veliko izdelkov za razvajanje in dom, kar imajo dame zelo rade.

Med priljubljenimi darili za rojstni dan za prijateljico so tudi darilni seti za pripravo koktajlov, na primer za mojito ali gin. Tako boste poskrbeli, da se boste s prijateljicami še velikokrat družile in lahko darilo skupaj uporabile. Kot darilo za rojstni dan za moškega prijatelja, pa bo boljša izbira darilo set za pivo, ki vsebuje kozarec, odpirač, podstavek in palčko za odstranjevanje odvečne pene.

Darila za rojstni dan


Za ljubitelje kave ali čaja

Odlično darilo za rojstni dan za moškega ali žensko, ki rad/a uživa v toplih napitkih, je darilni lonček oziroma skodelica. Vsi poznamo koga, ki dneva ne more začeti brez kave ali pa naravnost obožuje srkanje čaja. Zanj bo igrivi lonček odlično darilo. Ponujamo različne lončke s posvetili, imenom ali šaljivimi napisi. Z njim poskrbite, da bo slavljenec vesel ne le na dan svojega praznovanja, ampak tudi vsakič znova, ko ga bo uporabljal. Prav posebna ideja darila za rojstni dan pa je unikatni lonček, na katerega rišete in pišete sami. Ponujamo paket, v katerem prejmete bel lonček iz keramike, črno pisalo, darilno embalažo in navodila za izdelavo. Na skodelico lahko tako sami napišete izbrano sporočilo. Po sušenju in pečenju v pečici bo izdelek dobro odporen in primeren tudi za pralni stroj. To bo zares izvirno in osebno darilo za rojstni dan za prijateljico, še posebej primerno za ustvarjalne duše. Dopolnite ga lahko še z odličnimi čaji znamke teapigs, ki jih v številnih okusih prav tako ponujamo v spletni trgovini pokloni.si.

Preberite več o darilu za rojstni dan za moškega


Darilo za 1. rojstni dan in zabavna otroška darila

Naša misija je tudi razveseljevanje otrok, zato ponujamo vrsto krasnih daril za najmlajše. Vsekakor so zelo posebna darila za 1. rojstni dan. Med super darili pri nas najdete zabavne igrače, kocke, ustvarjalne sete, otroške stekleničke, obeske z lučko, podstavke za na mizo, štampiljke in še marsikaj. Darila za otroke so razigrana, pisana, zabavna, prav tako na voljo z imeni in napisi. Otroci jih bodo zelo hitro vzljubili. Ne pozabite pa pokukati tudi v naš zavihek z akcijskimi izdelki, kjer boste našli darila za rojstni dan po še posebej ugodni ceni.


Potopite se v svet idej za rojstni dan

Ne glede na to, ali iščete darilo za rojstni dan za moškega, darilo za prijateljico ali darilo za otroka - na podari.si boste vedno našli dobre ideje. Odklikajte skozi naš program in odkrijte izdelke, ki bodo primerni za določeno osebo. Lahko, da jo dobro poznate, zato izbira ne bo težka, ponujamo pa tudi dovolj splošnih daril za rojstni dan, ki bi se jih razveselil vsakdo.