Pošlji povpraševanje

Masivne mize iz lesa edinstvenega videza

Masivne mize so odličen pohištveni element, v ospredju predvsem v jedilnici. V podjetju Artles jih izdelujemo že več kot 30 let in smo svojemu delu zelo predani. Ne samo, da uporabljamo najboljši les in tehnologijo, imamo tudi ekipo strokovno podkovanih delavcev, ki poskrbi za izjemne rezultate. Dobro izdelana jedilniška miza je center kuhinjskega dogajanja, verjetno tudi največji kos pohištva, ki ga je treba previdno izbrati. Če si želite mogočnosti, trdnosti in trajnosti, bodo masivne hrastove mize zagotovo odlična izbira.

Pohištvo v sožitju z naravo

Les ima kot naraven material številne prednosti. Je okolju in življenju prijazen, prostoru da posebno toplino, pa tudi unikatni videz. Vsak kos lesa je edinstven, zato je tudi vsaka masivna miza iz lesa posebna. Lesene mize so prava izbira za vsakogar, ki išče trajno pohištvo z dolgo življenjsko dobo. Ker sami pri obdelavi poskrbimo za odlično zaščitenost lesa, je ta zelo trpežen in nudi enostavno vzdrževanje. Nadalje so masivne mize iz lesa tudi primerne za najrazličnejše stile opremljanja. Lepo se podajo k tradicionalnemu, skandinavskemu, industrijskemu, retro in modernemu pohištvu.

Seveda pa je pri uporabi naravnih virov treba delovati skrbno, odgovorno in trajnostno. Ponosni smo, da smo lastniki certifikata FSC, ki zagotavlja odgovorno upravljanje z gozdovi v celotni verigi od lastnika gozda do končnega prodajalca. Zavedamo se, kako velik pomen ima ohranjanje gozdov in narave, s tem pa si močno povečujemo ugled podjetja pri nas in po svetu.

lesena miza

masivna miza za jedilnico

Visoka kakovost izdelave

Vsi naši izdelki so primerni za zahtevno uporabnost in funkcionalnost. So površinsko biološko neoporečno obdelani in zato vrhunsko zaščiteni. Prepričani ste lahko, da kupujete izredno kvaliteten kos pohištva, ki vam bo služil celo življenje. Pozornost na detajle, natančna izdelava s sodobno CNC tehnologijo, prave informacije o odnosu do lesa in zahtevna obdelava naredijo naše masivne mize tako privlačne in trpežne. Vse naše delo je rezultat vizije o boljši kakovosti življenja, ki ji vztrajno sledimo že desetletja. Opremljamo poslovne prostore in prostore individualnih naročnikov, tudi tistih s posebnimi zahtevami in kombinacijami lesnih tvoriv z masivnim lesom. Jedilniška miza, ki pride izpod naših rok, je v vseh pogledih izjemna.

Lesene mize po meri

Naše masivne mize za jedilnico so na voljo v različnih dimenzijah, da se kar najbolje prilegajo prostoru in individualnim potrebam. Dokupite lahko tudi masivni podaljšek mizne plošče, ki ga namestite po potrebi (ko dobite obiske). Ne ustrašimo pa se niti povsem personaliziranih projektov. Vsi, ki že imate skico ali idejo, dobrodošli, da vam izdelamo leseno mizo po naročilu. Smo zelo konkurenčni, saj smo si z izvoženim serijskim pohištvom zagotovili dobre cene vhodnih surovin. Stopite v stik z nami, da končno dobite masivno mizo in jedilniške stole vaših sanj. 

Kako do svoje masivne mize za jedilnico

Masivne hrastove mize našega podjetja so že uveljavljene na tujem tržišču, kar 80 % naših izdelkov je namreč izvoženih. V zadnjem letu smo se odločili, da jih bolj dostopne naredimo tudi za domače stranke, zato smo se odločili za sodelovanje z različnimi partnerji po večjih mestih Slovenije. Raznoliko masivno pohištvo, tudi jedilniške mize, si lahko ogledate in naročite na naši spletni strani ali pa v partnerskih salonih pohištva. Če nam sporočite svoj naslov, vam posredujemo podatek, kje v bližini si lahko mizo ogledate v živo in jo tudi naročite. Naš rok dobave je od 30 do 45 dni, saj je vsak kos skrbno pripravljen. Želimo ohranjati najvišjo raven izdelave in prodaje, zato nam naše stranke tudi tako zaupajo. Postanite ponosni lastnik Artles masivne mize tudi vi.

jedilniška miza in stoli