Kuhinjski stol - lep, kvaliteten kuhinjski stol za udobno sedenje

Kuhinjski stoli so potrebni v vsakem gospodinjstvu - brez njih namreč ne gre, ne glede na to kako je stanovanje opremljeno in koliko družinskih članov šteje. Ker običajno, ljudje v kuhinji preživimo precej časa, si moramo privoščiti udobne, praktične in na pogled všečne kuhinjske stole, da bo sedenje v kuhinji, še prijetnejše.

V podjetju Artles d. o. o., smo se daljnega leta 1986 usmerili v izdelavo izdelkov iz masivnega lesa. Svoje delo opravljamo strokovno in kvalitetno, v poštenih odnosih s strankami in kar je najbolj bistveno – s srcem. Pri nas so zaposleni ljudje, ki so strokovno usposobljeni in se ne ustrašijo novih izzivov.

Kakovostni kuhinjski stoli in miza

Moderni kuhinjski stoli za vse generacije in za različne okuse

Poleg vseh ostalih izdelkov, ki jih nudimo, so vam pri nas na voljo številni, kvalitetni kuhinjski stoli, izdelani iz masivnega bukovega ali hrastovega lesa. Moderne stole lastne proizvodnje, odlikujeta vrhunski dizajn in visokokakovostna izdelava. V našo ponudbo so vključeni tako moderni kuhinjski stoli kot standardni oz. tradicionalni stoli, za vse ljubitelje klasike.

Moderni kuhinjski stoli so zelo priljubljeni med mladimi družinami, zanje pa se vedno bolj odločajo tudi starejši, ki jih zanimajo napredne in elegantne oblike. Odločite se lahko za najrazličnejše modele lesenih kuhinjskih stolov, ki jih na željo prilagodimo vašim zahtevam ter jih oblečemo oz. tapeciramo v različne vrste blaga in seveda oblazinimo.

Leseni stoli za kuhinjo omogočajo izredno udobno sedenje, zato so primerni tudi za sedenje v drugih prostorih, če sta vaša terasa ali balkon pokrita, jih lahko uporabite tudi tam, saj so odlični za posedanje v dobri družbi. Torej, če iščete kvaliteten kuhinjski stol, je naše podjetje zagotovo pravi naslov, zato si oglejte ponudbo na naši spletni strani in razmislite o nakupu.

Moderni leseni stoli za kuhinjo atraktivnih oblik

Ker je kuhinjski stol pomemben del pohištva, je treba dobro pretehtati kaj od njega pričakujete oz. koliko ga boste uporabljali. Običajno je ta v uporabi vsak dan – večkrat na dan, če ne drugače ob obedih. Mnogi ljudje uporabljajo kuhinjo pogosteje kot dnevno sobo, saj jim ta pomeni glavni prostor za druženje. Sedenje na neudobnih lesenih stolih, lahko precej poslabša počutje in celo skrajša druženje, zato nakup ob trenutnem navdihu ni priporočljiv.

Kot smo že omenili, so glavni produkti našega podjetja izdelki iz lesa in med njimi je tudi velika ponudba različnih modelov kuhinjskih stolov in miz, ki jih lahko prilagodimo zahtevam kupcev. Leseni kuhinjski stoli ostajajo priljubljena izbira kupcev, saj so zelo trpežni in enostavni za kombiniranje s kuhinjsko mizo in ostalim pohištvom. Trend, da morajo biti enake izdelave kot miza, že dolgo ne velja več. Sodobni, moderni kuhinjski stoli morajo biti z mizo stilsko usklajeni, ni več potrebno kupiti kompleta, kot je bilo to v navadi včasih. 

Lesen kuhinjski stol iz hrasta

Izdelava lesenih kuhinjskih stolov po naročilu

V našem podjetju za izdelavo lesenih stolov izbiramo le kvalitetne vrste lesa, poleg tega pa se trudimo, da so našim strankam na voljo po konkurenčnih cenah in da za svoj denar dobijo kar največ. Les je oljen z visokokakovostnim oljem za les in da kuhinjskih stolom posebno patino ter prestižen videz.

Okusi ljudi so različni, zato so lahko leseni stoli starinskega ali klasičnega videza, kar jedilnico obogati s posebnim čarom, lahko pa so kuhinjski stoli modernih in atraktivnih oblik, primerni za novodobna stanovanja minimalističnega videza, ravnih in strogih linij, da se lepo podajo v prostor in so v skladu z ostalim pohištvom. Če se boste odločili za oblazinjena sedišča lesenih stolov, so vam na razpolago različni vzorci blaga med katerimi lahko izbirate. Le-ti omogočajo enostavno vzdrževanje oziroma čiščenje, blago pa lahko čez nekaj let tudi zamenjamo in ga preoblečemo z novim. Za kakšen model kuhinjskih stolov se boste odločili, je seveda odvisno od vašega osebnega okusa in stila opreme vašega stanovanja. 

Moderni kuhinjski stoli iz naše ponudbe so različnih dimenzij ter zagotavljajo telesu udobje in podporo, zato je sedenje na njih je prijetno in ne zahteva prisiljene drže. Kupite jih lahko toliko kot jih potrebujete, ne le štiri ali šest, kot je to v praksi drugje. Oglejte si različne stile in oblike ter razmislite katera bi bila najprimernejša za vaše stanovanje. Ker je naša ponudba izredno pestra, smo prepričani, da se bo našel kuhinjski stol za vsakogar.

Kuhinjski stoli naj bodo udobniModerni kuhinjski stoli in mize

Moderni kuhinjski stoli po najnovejših modnih trendih

V podjetju Artles d. o. o. so vam poleg lesenih kuhinjskih stolov, na voljo tudi drugi produkti, ki jih izdelujejo naši izurjeni in izkušeni mizarji. V kombinaciji z lesenimi stoli vam lahko po meri izdelamo masivno leseno mizo, ki jo je mogoče naročiti v več različnih dimenzijah.

Tako kot kuhinjski stoli, so tudi jedilniške mize oljene z oljem za les, noge so lahko izdelane iz kovine ali lesa, zato se odlično podajo k lesenim stolom iz ponudbe. Če razpolagate z dovolj prostora, lahko k lesenim stolom in mizi dodamo še servirni voziček, ki se bo stilsko lepo ujemal z vašo kuhinjo ali teraso, vi pa boste imeli pri roki vse kar potrebujete.

Leseni stoli za različne okuseKuhinjski stol

Na voljo so vam moderni kuhinjski stoli in ostalo pohištvo

Če niste povsem prepričani, za kakšen kuhinjski stol bi se odločili, vam pri odločitvi z veseljem pomagamo.

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in nas pokličete, ali pa nam pošljite povpraševanje s pomočjo kontaktnega obrazca. Na vse kar vas zanima, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

BARSKI STOLI