Jedilniški stol iz masivnega lesa izpod slovenskih rok

Jedilniški stol je pomemben element pohištva, poleg mize najpomembnejši v jedilnici. Vsi si želimo, da bi bil karseda uporaben in trpežen, poleg tega pa tudi privlačen za oko. V podjetju Artles izdelujemo čudovito masivno pohištvo po meri, tudi masivne lesene stole.

Primerni so za domača gospodinjstva, gostinske obrate in za poslovna okolja. Na voljo so masivni hrastovi stoli, jedilniški stoli iz bukovega lesa in drugih vrst lesa.

leseni-jedilniski-stoli

Zakaj izbrati masivne stole iz lesa

Masivni les je naraven material, zato so tudi izdelki iz njega zdravju, okolju in življenju prijazni. Vsak kos lesa je originalen, ima dušo, kar se izraža tudi pri končnih izdelkih. Masivni leseni stoli so unikatni produkt, ki v prostoru pusti poseben pečat. So obdelani do zadnjega detajla in dobro zaščiteni ter tako izjemno trdni in trpežni. Uporabljali jih boste lahko še dolga leta.

V naši ponudbi so leseni jedilniški stoli različnih oblik, barv in velikosti. Izbirate lahko med klasičnimi kuhinjskimi stoli in barskimi stoli (te so višji). Les je lahko samo oljen ali pa lakiran na določeno barvo. Nekateri masivni kuhinjski stoli so tudi oblazinjeni, tako da lahko izbirate med različnimi vzorci blaga za sedišča. Ne dvomimo, da boste našli prav tak jedilniški stol, ki bo ustrezal ostalemu pohištvo, seveda pa je najpomembnejše, da se stoli ujemajo z mizo. Zato ponujamo tudi masivne jedilniške mize. Naše pohištvo si lahko ogledate na spletni strani in v živo v naših partnerskih salonih pohištva po Sloveniji.

lesen jedilni stol

lesen kuhinjski stol

lesen stol za jedilnico

masiven barski stol

Masivni stoli po naročilu

Za vse, ki cenijo pohištvo iz masivnega lesa, izdelujemo pohištvo po naročilu. To so lahko masivni hrastovi stoli ali pa masivni kuhinjski stoli iz katerega drugega lesa, masivna miza, komoda, predalnik, postelja ... Predstavite nam vaše ideje in želje, da vam uredimo edinstveno pohištvo, na katero boste ponosni vse življenje.

Zaradi serijskega pohištva, ki ga uvažamo za zahodne trge, imamo dobre cene vhodnih surovin, s čimer smo lahko konkurenčni pri izdelavah po naročilu. Če so masivni kuhinjski stoli že dolgo vaša želja, ste našli pravega izvajalca, zato le stopite v stik z nami, da vam pripravimo ponudbo.

Bogata tradicija obdelave masivnega lesa

Vsak jedilniški stol, ki ga kupite pri nas, je rezultat dolgoletnih izkušenj, tradicije in strasti do dela. Podjetje Artles sega v leto 1986, ko smo začeli z ustvarjanjem pohištva iz masivnega lesa. Primerni so za zahtevno uporabnost in funkcionalnost, so površinsko biološko neoporečno obdelani in zato odlično zaščiteni. Do leta 2019 smo vse svoje izdelke, vključno z masivnimi stoli, izvažali, lani pa so se odločili, da začnemo sodelovati tudi s slovenskimi saloni pohištva. Tako so naši produkti sedaj veliko bolj dostopni in jih lahko najdete po vseh večjih mestih na domačem trgu.

Zaposlujemo zgolj strokovno usposobljen kader in uporabljamo vrhunsko CNC tehnologijo, da lahko realiziramo tudi najzahtevnejše projekte. Z izkušenimi partnerji nato poskrbimo še za kakovostno predstavitev in prodajo. Vsi naši načini obdelave lesa, s katerimi dobimo masivne lesene stole, tvorijo odlične rezultate z dolgo življenjsko dobo stolov.

masivni-jedilniski-stoli

Zavezani odgovornemu upravljanju z gozdovi

Masivni kuhinjski stoli ne bi mogli obstajati brez narave, s katero je treba odgovorno ravnati. Hvaležni smo, da lahko uživamo v tako kakovostnem lesu, zato smo tudi zavezani spoštovanju gozdov in njihovih virov. Ponosni smo, da si lastimo certifikat FSC (Forest Stewardship Council), katerega namen je podpora vzornega, trajnostnega gospodarjenja z gozdovi s ponudbo certificiranega lesa.

Nadzorna veriga sega od lastnika gozda, prek gozdnogospodarskega podjetja za sečnjo in transport, lesnopredelovalnega obrata do končnega prodajalca. S pridobitvijo tega certifikata je podjetje Artles močno pridobilo na ugledu in prepoznavnosti po vsem svetu. Veseli smo, da je vsak prodan lesen jedilniški stol izdelan z zavedanjem ohranjanja gozdov in narave.