Osi po naročilu različnih velikosti in materialov

Osi po naročiluOsi so izdelki kovinske galanterije, ki jih poleg kovic, sornikov, valjčkov, zatičev in čepov izdelujemo v podjetju Zakrajšek Janez, s.p.. Splošno rečeno je os kovinski drog, na katerem je kolo. V kovinski galanteriji so izdelki lahko tako različni, kot so raznolike potrebe naših strank. Ravno zato so osi po naročilu povsem pisane na kožo vsakemu uporabniku posebej. Dolgoletna tradicija in zadovoljne stranke so zagotovilo za kakovostne izdelke. Vsaka os je - ne glede na material in velikost - izdelana natančno in kakovostno. Uporabnost naših izdelkov je izjemno široka: od gospodinjskih aparatov in kmetijskih strojev do pohištva, avtomobilske industrije, transportnih elementov in še marsičesa.

Nerjaveče jeklo, železo, baker in medenina


Osi po naročilu so - tako kot kovice, sorniki, valjčki in čepi - v podjetju Zakrajšek Janez, s. p., lahko izdelane iz naslednjih materialov:

  • nerjaveče jeklo oziroma inox
  • medenina (CuZn)
  • baker (Cu) in
  • železo (Fe)


Naredimo vam lahko različno velike izdelke, os je lahko dolga do 70 milimetrov in ima premer od 2 milimetra do 6 milimetrov. Ker so vse osi izdelane po naročilu, je izbira popolnoma v skladu z vašimi željami, na željo naročnika pa jih lahko tudi narebričimo.


Osi po vaših željah


Med najpogostejše izdelke, ki jih izberejo naši naročniki, spadajo osi iz železa, izdelane po naročilu. Na spletni strani podjetja Zakrajšek Janez, s. p., si lahko ogledate naše izdelke in našo ponudbo, če imate kakršna koli vprašanja, pa nas lahko pokličete ali nam napišete elektronsko pismo in potrudili se bomo, da bo os, ki jo bomo izdelali, natanko takšna, kot jo potrebujete. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj bomo našli odgovor na vaše želje.

Zakrajšek Janez, s. p. | Osi po naročilu iz različnih mmaterialov - povezave do naše spletne strani: