Kovice po naročilu za različne namene


Kovice po naročiluV podjetju Zakrajšek Janez, s.p., so kovice (po naročilu) različnih dimenzij in iz različnih materialov naš najpomembnejši in tudi najbolj prodajan izdelek. Najpogosteje izdelujemo kovice iz železa, nudimo pa tudi kovice iz nerjavečega jekla in bakrene kovice. Družina se je z izdelovanjem tovrstnih izdelkov začela ukvarjati že pred petdesetimi leti, tako da se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo. Odločitvi za samostojno pot leta 1989 (popoldanska obrt) oziroma pet let kasneje kot samostojni podjetnik, je sledil nakup lastnih prostorov leta 2004. Od takrat dalje uspešno konkuriramo na trgu, pri čemer so naš osnovni izdelek različne kovice. Cena izdelkov je odvisna od specifik posameznega izdelka.


Polne, polvotle, stopničaste in kontaktne kovice - cena


Cena za kovice po naročilu je odvisna od tega, iz kakšnih materialov so izdelane in od njihove velikosti ter oblike. V podjetju Zakrajšek Janez, s. p., izdelujemo naslednje izdelke:

  • polne (nerjaveče jeklo, železo, baker, medenina, aluminij; dolžina do 50 mm, premer od 1 do 7 milimetrov, lahko narebrene)
  • polvotle (železo, baker, medenina, aluminij; dolžina do 40 mm, vrtane do dolžine 60 milimetrov; premer od 2 do 5 milimetrov, lahko narebrene)
  • stopničaste ( železo, baker, medenina, aluminij; dolžina do 30 mm; premer od 2 do 5 milimetrov)
  • kontaktne kovice in elektrode (nerjaveče jeklo, baker, medenina, srebro; dolžina do 10 mm, premer od 1 do 3 milimetrov)

Cena je na voljo prek spleta ali po telefonu.

Drugi izdelki našega podjetja


Kovice po naročilu pa niso naši edini izdelki. Svojim strankam ponujamo tudi sornike, valjčke, zatiče, osi in čepe. Tudi ti izdelki so na voljo v različnih materialih:

  • nerjaveče jeklo
  • železo
  • baker
  • medenina

Omenjeni izdelki so lahko dolžine do 70 milimetrov in premera od 2 do 6 milimetrov. Cena za kovice po naročilu in druge izdelke se spreminja glede na specifike. S ponosom lahko rečemo, da naše izdelke že vrsto let uporabljajo nekatera najbolj priznana in kakovostna podjetja na področju avtomobilske in pohištvene industrije, pri izdelavi gospodinjskih aparatov, transportnih elementov in kmetijskih strojev.


Zakrajšek Janez, s. p. | Ugodna cena za zakovice po naročilu. - povezave do naše spletne strani: