Kovinske noge tudi za mize - samostojne ali zložljive kovinske mize


Kovinske noge za mize - stabilnost mize je odvisna od kvalietete nog


Kovinske noge za mize so odlična izbira, saj dajo kovinske noge mizi nosilnost, ki jo potrebuje, prav tako pa mizo estetsko dopolnijo. Kovinske noge za mize so eden od glavnih produktov našega podjetja. Ponujamo vam kovinske noge za pisarniške mize, noge za pisalne mize, kovinske noge za barske mize, noge za kuhinjske mize in navsezadnje tudi višinskonastavljive noge. Naša ponudba za kovinske noge je zelo raznolika, saj želimo zadostiti vsem okusom. Tako so vam na voljo zložljive kovinske noge ali pa samostojne kovinske noge. Na naši spletni strani: www.voga.si, si lahko ogledate prodajni katalog naših izdelkov, kjer najdete vse detajle za kovinske noge. Kovinske noge za mizo zadostijo tudi najbolj izbranim okusom, saj so poleg odlične funkcionalnosti estetsko dovršene v skladu z najmodernejšimi smernicami.


Zložljive kovinske noge -kovinske noge za mizo nastavite po višini


Zložljive kovinske noge so sestavljene iz večih delov. Ponavadi zložljive kovinske noge pri mizah povezujejo vzdolžniki. Zložljive kovinske noge oz. kovinske noge za mizo, lahko izbirate med fiksnimi ali pa med višinsko nastavljivimi nogami. Kovinske noge oz. kovinske noge za mize, ki so nastavljive po višini so večinoma nastavljive od 680mm do 820 mm, saj je to idealna višina mize. Vse zložljive kovinske noge iz naših kolekcij imajo možnost nivelacije. Torej če vaša tla v pisarni ali doma niso popolnoma ravna, to ne bo več problem če naročite kovinske noge za mizo z možnostjo nivelacije.


Samostojne kovinske noge - kovinske noge za še večjo nosilnost


Kovinske noge so lahko izdelane iz različnih materialov. Samostojne kovinske noge najdete prav tako v naši ponudbi. Eden od naših modelov, ki spadajo v kolekcijo za samostojne kovinske noge so narejene iz aluminija. Povezane so s kovinskimi vzdolžniki, ki v povezavi tvorijo stabilno konstrukcijo okvirnega sistema. Kovinske noge za mize, ki so samostojne kovinske noge so izjemno stabilne, enostavne in hkrati zelo estetske. Lahko jih uporabite kot noge za pisalne mize, kot noge za kuhinjske mize, kovinske noge za pisarniške mize ali navsezadnje kot noge za barske mize. Samostojne kovinske noge imajo pa eno slabost, saj niso višinskonastavljive noge. Torej, če želite kovinske noge za mize z možnostjo nastavitve višine, so za vas boljša izbira kovinske noge sestavljene iz večih delov. Če opremljate gostinski lokal so najboljša izbira kovinske noge za barske mize, saj so izjemno stabilne in ne boste imeli skrbi, da bi se polna miza kozarcev prevrnila.


Voga d.o.o. | "Kakovost in točen dobavni rok sta za nas največja skrb in obveza."

  • Kovinske noge za mizo
  • Kovinske noge
  • Zložljive kovinske noge
  • Samostojne kovinske noge
  • Kovinske noge za omare
  • Kovinske noge za pohištvo
  • Kovinske noge za postelje