Kovinske noge - noge za mizo

Kovinske noge

Kovinske noge Voga so prava izbira. Nudimo vam raznolike kovinske noge in mizna podnožja:


Noge za mizo in mizna podnožja podjetja Voga so visoko kvalitetna, pestra in vsestranska. Na voljo so različne kovinske noge za mizo in kovinska mizna podnožja ter samostojne kovinske noge. Zelo pa smo ponosni tudi na naše zložljive kovinske noge s patentom samo-zapiranja. Naše noge za mizo se lahko prilagodijo vsakemu okusu, saj imamo pester izbor za kovinske noge za mizo. Noge za pisalno mizo in ostale pohištvene noge podjetja Voga so na voljo v devetnajstih različnih izvedbah. Kovinske noge za mizo so izdelane iz kakovostne kovine, katerih površina je prašno lakirana. Stebrikovinske noge pa so ekscentrično nameščeni, kar zagotavlja estetiko in statičnost vsake naše noge.


Noge za mizo - samostojne noge za mizo in zložljive noge za mizo

Samostojne noge za mizo in zložljive noge za mizo vam omogočajo funkcionalnost in so primerne za vsako dimenzijo mize. Noge za mizo, ki vam jih nudimo so primerne tako za vaš dom (kovinske noge za mizo in kovinske noge za kuhinjske mize), kot tudi za vašo pisarno (noge za pisalne mize). Noge Voga vas bojo navdušile zaradi estetike, stabilnosti in enostavnosti montaže. Zložljive noge za mizo se v skladu z vgrajenim mehanizmom zamaknejo za 90 stopinj, miza in noge pa so tako pripravljene za transport.


Noge za pisalne mize

Noge za pisalne mize so tako kot naše ostale kovinske noge za mizo na voljo v več izvedbah. Pomembno je, da ima vaša pisalna miza stabilne noge. Kovinske noge za mizo Voga vam dajejo stabilnost, ki jo potrebujete. Stabilnost vsake noge Voga zagotavlja kvaliteten aluminij. Kovinske noge za mizo lahko uporabljate kot noge za pisalne mize različnih dimenzij. V naši ponudbi vam je na voljo vsakovinska galanterija. Kovinske noge za mizo oz. mizna podnožja po vaši izbiri in noge za pisalne mize v vaši pisarni - noge Voga.


Kovinske noge Voga - noge, ki jih potrebujete

Kovinske noge Voga so sinonim za kvalitetno okovje za pohištvo. Kovinske noge za mizo Voga so noge za mize, kakršne potrebujete. Naša ponudba obsega kovinske noge za pisalno mizo, noge za barske mize in ostale noge ter kovinska mizna podnožja za podporo vseh vaših miz. Noge za pisalne mize vam olajšajo delo v pisarni, hkrati pa kovinske noge za pisalne mize Voga dajo vaši pisarni pridih prefinjenosti.


Noge za mizo Voga - več: