Kovinske noge za postelje - na izbiro imate okrogle noge, kvadratne noge


Kovinske noge za postelje oz posteljne kovinske noge


Kovinske noge za postelje so prav tako eden od naših produktov. Naše kovinske noge so namenjene za enostavno sestavo postelje. Kovinske noge za postelje so sestavljene iz pločevine in kovinskih profilov zaključenih s plastično drsno površino. Nosilce naslona za kovinske noge se pritrjuje na leseni posteljni okvir. V naši ponudbi najdete kovinske noge za postelje različnih dimenzij in oblik. Ponujamo vam kovinske okrogle noge, dimenzij od 50 do 80mm in kovinske kvadratne noge. Kovinske noge za postelje pa niso edini produkti, ki jih izdelujemo za postelje. Ponujamo vam tudi kovinske lestve za pograde, kovinske ograje za pograde... Tako kovinske noge za vso pohištvo, kot tudi vsi ostali produkti so površinsko zaščiteni z epoksi poliester prašno barvo. V interesu nam je da zadovoljimo želje in potrebe naših strank, zato vam posteljne noge in ostale pohištvene noge izdelamo po vaši izbiri.


Kovinske noge za postelje - okrogle noge za postelje


Okrogle noge so za postelje ena od klasičnih oblik za kovinske noge. Pri podjetju Voga vam ponujamo posteljne noge oz. okrogle noge različnih dimenzij. Okrogle noge, ki spadajo v kolekcijo Silk so vam na voljo v 4 različnih dimenzijah. Premer za okrogle noge se giblje od 50 mm pa do 80 mm, različna pa je tudi višina. Klasična višina za posteljne noge, pa tudi če so to okrogle noge ali pa kvadratne noge je okrog 242 mm pa do 247mm.


Posteljne noge - kvadratne kovinske noge


Posteljne noge pa so vam na voljo tudi kot kvadratne noge. Kvadratne kovinske noge prav tako obstajajo v različnih dimenzijah. Največkrat so kvadratne noge s stranico 50 mm do 80 mm. Če želite torej da vaše kovinske posteljne noge dajo moderen videz so kvadratne noge prava izbira. Kovinske noge za postelje se prilegajo vsem drugim materialom. Torej če želite leseno posteljo, pa vendar kovinske noge za posteljo si oglejte naš prodajni katalog. Ker so kovinske noge v nevtralni barvi se popolnoma prilagodijo barvi lesa po vaši izbiri. Kovinske noge dajo postelji izjemno nosilnost, ne glede na to če gre za okrogle kovinske noge ali pa za kvadratne kovinske posteljne noge.


Voga d.o.o | Kovinske noge za postelje in ostale kovinske noge: