Kovinska galanterija - okovje za pohištvo

Kovinska galanterija

Kovinska galanterija je specialiteta podjetja Voga. Kovinska galanterija Voga vključuje okovje za pohištvo, kovinska podnožja, mizna podnožja, okovje za mize in ostalo pohištveno okovje. Kovinska galanterija je področje, za katerega je Voga eden izmed ključnih distributerjev v Sloveniji. Ponujamo visoko kvalitetno okovje za pohištvo, kot so mizna podnožja in okovja za mize ter različni kovinski nosilci in kovinska podnožja. Okovje za pohištvo (pohištveno okovje) Voga je okovje za pohištvo, ki ga potrebujete.


Okovje za pohištvo - pohištveno okovje

Okovje za pohištvo, kamor spada tudi okovje za mize in drugo pohištveno okovje je iz visoko kakovostnega aluminija. Vsa naša kovinska galanterija, kamor spada tudi različno pohištveno okovje je stabilna in trdna. Kovinski nosilci oziroma kovinsko podnožje se kot pohištveno okovje lahko uporabi kot okovje za mize ali kot raznolika mizna podnožja. Med naše okovje za pohištvo spadajo tudi pohištvene noge, noge za mizo in druge kovinske noge.


Kovinska podnožja in kovinski nosilci

Kovinska podnožja Voga se uporabljajo kot mizna podnožja in posteljna podnožja. Mizna podnožja se odlično obnesejo tudi v lokalih in barih. Kovinska podnožja, lahko naročite tudi kot dvižna kovinska podnožja za vaše mize. Kovinski nosilci, so uporabni v vsakem delu vašega doma ali pisarne. Lahko se uporabijo kot kovinski nosilci za računalnik, kovinski nosilci za mizo, kovinski nosilci kuhinjskih pultov in kovinski nosilci naslona postelje. Kovinska galanterija Voga, okovje za pohištvo kakršnega potrebujete.


Kovinska galanterija - okovje za mize in mizna podnožja

Kovinska podnožja in kovinski nosilci Voga so izdelani iz visoko kakovostnega aluminija in so vam kot mizna podnožja ali okovje za mize na voljo v mnogih različnih oblikah in izvedbah. Tako se naše pohištveno okovje lahko prilagodi vašemu skrbno izbranemu pohištvu. Nudimo vam tudi servis za kovinska podnožja in raznovrstno pohištveno okovje. Okovje za pohištvo (okovje za mize in ostalo pohištveno okovje) je enostavno za montažo. Okovje za pohištvo (okovje za mize in ostalo pohištveno okovje) Voga se lahko pohvali s tradicijo in zadovoljstvom naših strank. Naša kovinska galanterija (kovinski nosilci in pohištveno okovje) vam zagotavljajo udobje in kakovost. Vsak kovinski nosilec in kovinsko okovje podjetja Voga je za daljšo obstojnost in estetski videz prašno lakirano. Pohištvene noge in raznolika mizna podnožja vam nudi podjetje Voga. Preglejte tudi naš novi katalog, ki predstavlja raznolika mizna podnožja, okovje za mize, kovinske noge in kovinske nosilce.


Kovinska galanterija Voga: