Kovinske noge za pohištvo - pohištvene noge za omaro, noge za mizo,...


Kovinske noge - zakaj izbrati kovinske noge


Kovinske noge so lahko narejene iz lahki kovin. Tako lahko kovinske noge za pohištvo barvamo po vaši želji. Zaradi širokega izbora so kovinske pohištvene noge ustrezne tako za dom kot pisarno. Zložljive kovinske noge omogočajo prilagodljivost po dolžini - noge za postelje omogočajo določanje višine ležišča. Zaradi enostavne montaže kovinske noge omogočajo večkratno razstavljanje in sestavljanje pohištva brez uničevanja. Želite kovinske noge različnih oblik - kvadratne noge in okrogle noge za različno uporabo? Naredimo vam kovinske noge za predalnike, noge za omaro in noge za mizo, kratko kovinske noge za pohištvo.


Pohištvene noge - kovinske noge za pohištvo določajo izgled opreme


Pohištvene noge veliko dodajo estetiki vaše opreme. Noge za posteljo lahko vaši postelji dodajo občutek preprostosti, hkrati pa si noge za omaro izberete v podobnem stilu in dodate še podobne noge za mizo. Kovinske noge za pohištvo v raznih barvah poživijo domači prostor ali pa bele pohištvene noge poudarijo eleganco vaše pisarne. Pohištvene noge iz kovine so lahko sestavljive. Lahko izberete samostojne pohištvene noge ali kovinske noge, ki sestavljajo sistem ali okvir vašega pohištva.


Kovinske noge za pohištvo - kovinske pohištvene noge za omaro


Kovinske noge za pohištvo lahko kombinirate v več stilih tudi znotraj enega prostora. Tako ima nočna omarica okrogle kovinske noge za predalnike, postelja ima kvadratne noge za posteljo, konstrukcija lestve pograda pa se ujema z omarico, ki ima okrogle kovinske noge za pohištvo. Kovinske noge za omaro seveda po želji kombinirate z ostalimi nogami in tako tudi za noge za omaro izberete primerno obliko in barvo. Različni material noge za omaro dajo različne občutke, vse kovinske noge pa elegantno dopolnjujejo opremo, ki je v vašem prostoru.


Kovinske noge za omaro in konzole za police ali hrbet


Kovinske noge za pohištvo se povežejo v sistem z veznimi elementi. Noge za mizo lahko vežete v sistem, za večje mize pa lahko uporabite tudi samostojne kovinske noge za mizo. Kovinske noge za mizo vam omogočajo izdelavo barske mizice in večje sisteme pisarniških miz, ki jih obogatite z različnimi elementi. Kovinske noge predalnikov se prilagodilo stilu mize. Na mizno ploščo ali noge lahko fiksirate tudi kovinske konzole za hrbet mize ali kovinske konzole za police.


Voga d.o.o. | Kovinske noge za pohištvo, povezave do naše spletne strani: