Kovinske noge - okrogle noge, kvadratne noge, nastavljive noge


Kovinske noge - moderne okrogle in kvadratne kovinske noge


Kovinske noge so eden od naših glavnih produktov. Naše podjetje je na trgu že skoraj dvajset let in v tem času smo se specializirali predvsem za kovinske noge (bodisi okrogle noge ali pa kvadratne noge), izdelujemo pa tudi ostale kovinske dele za pohištvo. Naša funkcija pa ni, da kovinske noge le izdelujemo temveč naše delo zajema tudi projektiranje in oblikovanje novih proizvodov. Naj bo vaš okus bolj umirjen ali pa želite čimbolj moderno opremljen prostor - okrogle noge ali kvadratne noge zadostijo vsem okusom.


Kovinske noge za mize, kovinske noge za pohištvo in kovinske noge za postelje


Kovinske noge pa še zdaleč niso naš edini produkt. V našem katalogu, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani so zajeti vsi naši produkti. Naši produkti so nastavljive noge, zložljive kovinske noge, okrogle noge, kvadratne noge, aluminijaste noge, kovinske noge za mize, kovinske noge za pohištvo, kovinske noge za postelje. V katalogu so prikazani sistemi miznih podnožij, ki se med seboj razlikujejo po načinu vpenjanja nog med vezne elemente ter pritrjevanja na lesene in steklene dele pohištva. Kovinske noge oz. kovinska podnožja so dimenzijsko komponibilna. Tako kovinske noge, kot tudi ostali naši produkti so površinsko zaščiteni z epoksi poliester prašno barvo.


Nastavljive noge - kovinske noge primerne za pisalne mize za otroke


Nastavljive noge so odlična izbira za mize, ki jim želite nastavljati višino. Če imate otroke, in jim želite kupiti pisalno mizo za otroško sobo so nastavljive noge za mizo odlična izbira. Nastavljive noge imajo ponavadi možnost višine od 680 mm pa do 820 mm. Vezniki za nastavljive noge so pritrjeni na nastavljivem zgornjem delu stebra noge. Višinskonastavljive noge prav tako možnost nivelacije. Če pa ne potrebujete nastavljive kovinske noge oz. mize, so druga možna izbira fiksne kovinske noge za mize oz. samostojne kovinske noge. Tukaj lahko izberete okrogle noge, kvadratne noge... Četudi izberete kovinske okrogle noge, kovinske kvadratne noge, ki so fiksne noge imate še vedno možnost nivelacije.


Zložljive kovinske noge - v pisarni pridejo najbolj do izraza


Zložljive kovinske noge so uporabne za mize predvsem za priložnosti, ko morajo biti mize čim bolj funkcionalne. Zložljive kovinske noge so navadno okrogle oblike in so sestavljene iz večih delov, zato vam je olajšano tudi delo v primeru selitve iz ene lokacije na drugo, saj boste kovinske noge lahko zložili. Zložljive kovinske noge povezujejo vezniki, ki omogočajo da je miza stabilna in nosilna.


Voga d.o.o. | Kovinske noge, povezave do naše spletne strani: