Prenova stanovanja po vaši meri

Prenova stanovanja je za marsikoga prevelik izziv, ki se ga raje ne loti. Tudi vi raje iščete izgovore, a po tihem se zavedate, da vaše staro stanovanje potrebuje temeljito prenovo? Se bojite, da bo vaša adaptacija stanovanja v bloku sredi mesta Ljubljana s hrupom preveč vznemirila sosede? Če so odgovori pritrdilni se celovite obnove stanovanja raje lotite s strokovno pomočjo podjetja VMD d.o.o. in prihranite svoje živce. Zaupajte nam svoje ideje kako naj bi prenova stanovanja potekala, mi pa vam bomo hitro in učinkovito pričarali udobnejše življenje.

Prenova stanovanja, adaptacija hišZaupajte nam svoje ideje o prenovi stanovanja

Prenova stanovanja lahko vključuje vse kar si naročnik zaželi, zato je že pred samo prenovo stanovanja pomembno, da nam zaupate vse skrite želje in ideje.
Pri nas naročnik dobi vse kar potrebuje, da mu naredimo celovita obnova stanovanja ali adaptacijo stanovanja (ne glede na to ali stanujete v stanovanjskem bloku v mestu Ljubljana ali je potrebna obnova starejše hiše).
Ker je lahko prenova stanovanja obsežnejša in zahteva določeno mero časa, zato se skupaj z naročnikom že na začetku posvetujemo in uskladimo ideje, kje začeti s prenovo stanovanja. Vedno se skušamo prilagoditi željam naročnikom in tako čim bolj olajšati prenovo stanovanja.
Če je vaša ideja pri prenovi stanovanja tudi menjava celotnega pohištva, nam to zaupajte, saj vam lahko pohištvo tudi dobavimo, pripeljemo in montiramo.

Kaj vključuje prenova stanovanja

Načrtujete adaptacijo stanovanja v mestu Ljubljana, a se bojite, da izvajalec ne bo upošteval vaših želja in bo preveč posegel v vaše domovanje? Pri nas se vam tega ni potrebno bati, saj prenova stanovanja vedno poteka po točnih navodilih naročnika, razen, če nam le ta pusti proste roke. Prvi korak je vedno brezplačni pregled objekta, s pomočjo katerega lahko izdelamo točen plan dela in že v naprej ocenimo koliko bo prenova stala. Poleg načrtovanja prenove, vam lahko svetujemo tudi pri izbiri talnih oblog in ostalega materiala.

Kdaj je pravi čas za adaptacijo stanovanja (primer Ljubljana)

Ne glede na to ali načrtujete adaptacijo stanovanja v mestu kot je Ljubljana ali se boste lotili obnove starejše hiše na podeželju je najboljši čas pomlad, ko zunaj ni preveč vroče in ne premrzlo. Predvsem pa je pravi čas takrat, ko začutimo, da potrebujemo spremembo.