Adaptacija poslovnega prostora

Ena izmed naših osrednjih storitev je adaptacija poslovnih prostorov. Zavedamo se, da si naše stranke za učinkovito delo in uspešen posel zaslužijo spodbudno in ustvarjalno delovno okolje, zato se pri prenovi poslovnih prostorov svojemu delu posvetimo s posebno mero profesionalnosti. Pri adaptaciji poslovnega prostora upoštevamo vse aspekte sodobnega inovativnega urejanja interierja, da bi poslovni prostori ustrezali kar najvišjim merilom ergonomičnosti, bili dobro osvetljeni in da bi bilo pohištvo uporabno razporejeno. Prav tako dajemo pri prenovi poslovnih prostorov poseben poudarek tudi temu, da je prostor energetsko učinkovit, kar dosežemo z izbiro vrhunskih, a cenovno še vedno ugodnih materialov, pomembna pri tem pa je tudi izbira pri adaptaciji parketa oziroma drugih talnih oblog, ki omogočajo namestitev talnega ogrevanja in prihranijo prostor. Adaptacija poslovnega prostora terja prav posebno natančnost zato, ker gre večinoma za prostore v najemu, zato se še posebej trudimo, da bi bila prenova poslovnega prostora zaključena v dogovorjenem roku. V sklopu poslovnega prostora se navadno nahajajo tudi sanitarije, zato pridejo pogosto v poštev tudi naše ugodnosti pri adaptaciji kopalnice.

Adaptacija in prenova poslovnega prostoraAdaptacija parketa v poslovnem prostoru

Prenove stanovanj in poslovnih prostorov pogosto terjajo tudi obnovo talne obloge, zato smo izmed naših storitev posebej izurjeni za adaptacijo parketa oziroma drugih oblog. Pri tem smo posebej pozorni na vaše želje in pričakovanja, seveda pa vam vselej iskreno in strokovno svetujemo o tem, katera talna obloga bi bila za dotični prostor najbolj primerna. Pomembno je namreč, da se tako z barvo kot z vzorcem kar najbolje ujema s preostankom prostora, premisliti pa je treba, v kakšnem kontrastu bo talna obloga s pozneje postavljenim pohištvom. Posebej je pomembno izbiri barve in vzorca za adaptacijo parketa je to, da je počutje v prostoru še vedno udobno in domače, hkrati pa profesionalno in ustvarjalno spodbujevalno.
Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki, usposobljeni na več področjih, zato nam lahko zaupate, da bo adaptacija vašega poslovnega prostora, adaptacija parketa, kot tudi adaptacija kopalnic ter prenova stanovanj izvedena z najvišjo kakovostjo, v predvidenem roku in po dogovorjeni ceni. Vse, kar potrebujemo od vas, je potrditev načrta ter ključ do vašega prostora, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.