Renovacija stanovanja

Obnova in renovacija stanovanjaJe vaše stanovanje staro? Se vam zdi, da razpada? Želite celovito obnovo stanovanja, preden bi ga oddali oziroma prodali? Nujno potrebno bi bilo zamenjati vodovodno in električno napeljavo? Potem je čas za renovacijo vašega stanovanja in prišli ste na pravo mesto. Kompletna obnova stanovanja je naša velika strast, s katero se ukvarjamo že vrsto let in imamo že dolg seznam referenc. Za renovacijo stanovanja pa smo pravi naslov predvsem zato, ker vedno izbiramo hkrati kakovosten in cenovno ugoden material, pri adaptaciji pa smo znani tudi po hitri in kakovostni izvedbi, še zlasti pa nam je v užitek obnova starejše hiše. Naša ponudba zajema adaptacijo vseh prostorov v stanovanju oziroma posameznih po potrebi. Celovita obnova stanovanja je še posebej zanimiv izziv, ki se ga vselej lotimo natančno ter ugodni ceni in kakovosti predano, da bi bili prostori v vašem stanovanju in s tem vaše bivanje v njem v popolni harmoniji. Pri renovaciji stanovanja se zato razen na svoje bogate izkušnje vselej zanesemo na mnenje, želje in okus naročnika, katerega zadovoljstvo z našim delom je za nas največja potrditev.

Kako poteka celovita obnova stanovanja?

Najprej natančno izmerimo vse prostore in pripravimo načrt kompletne obnove stanovanja, ki je vedno v skladu z vašimi pričakovanji in željami, vedno pa vam znamo pri tem dobro svetovati, saj imamo s celovito obnovo stanovanj kot ekipa veliko izkušenj. Zatem sestavimo predračun, se o njem z vami posvetujemo in na vašo privolitev se renovacija stanovanja končno prične. Pred začetkom celovite obnove stanovanja najprej odstranimo staro opremo in pohištva, ki ga ne nameravate obdržati, obnovimo vodovodno in električno inštalacijo in pričnemo z gradbenimi deli. Ves material dobavimo sami, glede na vaše želje smo seveda vedno prilagodljivi. Po končanih delih poskrbimo še za fina gradbena dela in detajle, pospravimo in vam vrnemo ključ.
Celovita obnova stanovanja obsega združeno ali posamično: adaptacijo kopalnic, napeljave in vodov, poravnavanje in pleskanje sten, polaganje talnih in stenskih oblog, odvoz starega materiala in nabavo novega ter vnovično namestitev pohištva in aparatov.
Za podrobnejša vprašanja o obnovi stanovanja ali starejše hiše nas kontaktirajte preko povpraševanja ali pa nas kar takoj pokličite. Z veseljem bomo vaš zanesljiv partner pri prenovi stanovanja.