Pošlji povpraševanje

Ključ prihodnosti ogrevanja je v naravi in dolgoročni vizija človeštva

Sistem toplotnih črpalk zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC Ecodan je invertersko krmiljen, frekvenčni inverterski pretvornik delovanje naprave prilagaja glede na potrebe, zato je učinkovita, varčna ter enostavna za upravljanje. Notranje enote sistema Ecodan so kompaktne, lahko jih namestimo tudi v bivalni prostor, saj so varne za uporabo in imajo nevtralen moderen dizajn. Na izbiro sta dve seriji kompaktnih notranjih enot. Notranja vodna enota z vgrajenim 200 l rezervoarjem sanitarne tople vode je visoka le 1,6 metra, Hydro box enota, ki ne vsebuje rezervoarja, pa meri le 800Vx530Šx360G mm.


Hydro boxEKO SKLAD je dodatno olajšal v prihodnost naravnano vizijo MITSUBISHI ELECTRIC saj nabavo toplotnih črpalk zrak-voda podpira s subvencijami za uporabnike. Dejstvo, ki opravičuje pravo usmeritev MITSUBISHI ELECTRIC je uvrstitev na listo naprav, ki jih EKO SKLAD subvencionira v sklopu vsakoletnih javnih pozivov, kjer so navedene vrednosti subvencije, ki so odvisne od faktorja energijske učinkovitosti posamezne naprave. Vendar COP - energijska učinkovitost naprave pri pripravi ogrevalne vode temperature 35°C pri 2°C zunanje temperature ni edini pomembni podatek o kvaliteti naprave, še manj pa o kvaliteti ogrevanja skozi vso ogrevalno sezono, zelo pomembno z vidika zanesljivosti ogrevanja je ustrezno dimenzioniranje sistema in izbira prave moči naprave iz vidika zagotavljanja ogrevalne moči naprave pri ekstremnih nizkih zunanjih temperaturah. Sistem Ecodan z zunanjo enoto tipa Zubadan ohranja nominalno moč ogrevanja do -15°C zunanje temperature, to pa je za uporabnika garancija visoke učinkovitosti in udobja.


Naši načrti v zvezi s toplotnimi črpalkami so neločljivi od načrtov proizvajalca in smernic okolja v katerem živimo in prodajamo. Proizvajalcu zaupamo, zagotavlja nam konstantno tehnično podporo in garancijo kvalitete preizkušanja ter neprestanega izboljševanja proizvodov, ki že od leta 1995 sloni na certifikatu EN ISO 9001. Koncept trajnosti za strokovnjake MITSUBISHI ELECTRIC namreč pomeni sinergijo koncepta zadovoljstva in udobja uporabnika, spoštljivega ravnanja z naravo ter zahtev družbeno kulturnega okolja. Na osnovi analiz zadovoljstva uporabnika in družbeno kulturnega okolja, ki jih kot distributer izvajamo s pomočjo izkušenih slovenskih projektantov, monterjev in prodajalcev omogočamo razvojnikom in inovatorjem MITSUBISHI ELECTRIC udejanjanje inovativnih idej po meri uporabnika. Razvojnim strokovnjakom uporabne domišljije ne manjka, ključ prihodnosti ogrevanja so našli v naravi in dolgoročni vizija človeštva.

Toplotna moč
Mnenja, pripombe in pohvale sprejemamo po e-pošti vitanest@vitanest.si. Zahvaljujemo se vsem, ki z nami na tak način sodelujete pri kreiranju prihodnosti ogrevanja.


Vir: VITANEST d.o.o.