Pošlji povpraševanje

Profesionalne klima naprave MITSUBISHI ELECTRIC in TOSHIBA

Klima naprava MitsubishiProfesionalne klima naprave se uporabljajo v večjih stanovanjskih in poslovnih ter industrijskih prostorih. Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi z različnimi notranjimi enotami (stenske, talne, stropne, stropne za kuhinje, kanalske ali kasetne klimatske naprave) in razponom od 3,5 kW do 26kW nominalne moči (hlajenje). Enote so posebej prilagojene za profesionalno rabo, vsem pa je skupna zanesljivost, učinkovitost in tiho delovanje. Pri močnejših modelih je napajanje tri-fazno.

MITSUBISHI ELECTRIC ima štiri tipologije zunanjih enot, in sicer:

  • Zubadan klima naprave s flesh injection tehnologijo.
  • Power inverter klimatske naprave odlikuje izjemna moč in učinkovitost.
  • Standard inverter naprave imajo preverjeno inverter tehnologijo, ki omogoča zmanjšanje stroškov uporabe, zunanje enote so bistveno manjše in zagotavljajo tiho delovanje.
  • Fixed speed klime so zanesljive naprave s fiksnim številom vrtljajev kompresorskega motorja.

Klima naprave - kanalska klima v kombinaciji z rekuperatorji

Kanalska klima naprava

Kanalska klima na primer, je odlična rešitev za prostore s spuščenim stropom. Takšna klima naprava je skrita pod stropom in tako omogoča ohranitev želenega izgleda prostora. Dobro projektiran sistem rež za dovod zraka lahko zagotovi optimalno razporeditev zraka tudi v večjih prostorih ali v prostorih nepravilnih oblik. Klimatska naprava omogoča dovod svežega zraka preko vstopne odprtine na ohišju. V kombinaciji z rekuperatorji Lossnay model RX5 se lahko sestavi popoln sistem klimatizacije s prisilnim prezračevanjem. Ta tip klime danes lahko dobimo v vseh večjih prodajnih centrih, zdravstvenih domovih, bolnicah, bankah, in drugod.

Klimatska naprava MITSUBISHI idealna za v kuhinjski prostor

Edinstvena v svojem razredu je MITSUBISHI klima za profesionalne kuhinje. Učinkoviti filtri nameščeni v notranji enoti ščitijo napravo pred maščobami, ki so običajno prisotne v kuhinjah. Ohišje iz INOX-a in enostavno čiščenje filtrov zagotavlja preprosto vzdrževanje.

Profesionalne klimatske naprave TOSHIBA za najzahtevnejšo klimatizacijo

Proizvajalec TOSHIBA ponuja profesionalno serijo RAV. Klima naprave so visoko cenjene pri zahtevnih klimatizacijah. Z Digital Inverterjem in Super Digital Inverterjem je Toshiba dobro zapolnila tudi to nišo. Toshiba ponuja idealne rešitve s številnimi prednostmi vektorsko regulirane - IPDU - inverter tehnike, ki je idealna rešitev za znižanje stroškov delovanja in vzdrževanja. Zunanje enote so razdeljene v tri kategorije:

  • Digital inverter omogoča atraktivno razmerje med ceno in učinkom, zaradi majhnih dimenzij pa je primeren za montažo v omejenih prostorih. Zunanje enote sodijo med najlažje in najkompaktnejše na trgu. Izbira možnosti krmiljenja in pribora je tako velika, da se lahko izpolni skoraj vsaka možna želja.
  • Super Digital inverter je serija ustvarjena za vse, ki želijo samo najboljše, ki ne priznajo kompromisov. Odlični rezultati glede učinkovitosti, dolžine kroga hladilnega sredstva ali pogona hlajenja in gretja v ekstremnih pogojih prispevajo, da je ta serija absolutni šampion.
  • Serija BIG je pripravna multi verzija, saj je zanimiva, ko imamo v enem temperaturnem območju več notranjih enot, ki zagotavljajo optimalno distribucijo zraka. Sistem je projektiran kot toplotna črpalka in omogoča gretje do -20°C zunanje temperature. Pri tem sistemu se lahko na eno zunanjo enoto, ki ima moč 20,0 ali 25,0 kW s pomočjo različnih cevnih delilnikov, priključijo dve, tri ali štiri notranje enote. Zaradi delitve na več notranjih enot se doseže enakomerna porazdelitev temperature po prostoru. Zunanja enota klima naprave je kompaktna in lahka, zato je primerna za inštalacijo tudi kjer je stiska s prostorom.

Vitanest d.o.o. | Klimatske naprave TOSHIBA, klimatska naprava MITSUBISHI, kanalska klima, klima naprave - povezave do naše spletne strani: