Kovinski nadstreški varujejo vhod, balkon, teraso in vozila pred vremenskimi pojavi

Kovinski nadstreški za avtoVremenski pojavi so iz leta v leto vse bolj nepredvidljivi. Po zaslugi nadstreška lahko enostavno, predvsem pa elegantno poskrbite za varnost vaših jeklenih konjičkov in drugih premičnin večje vrednosti, ki bi bile ob zimskih viharjih ali neurjih s točo najbolj poškodovane. Z nadstreški zavarujemo vhod v stanovanjski ali poslovni objekt, perilo, ki se bo sušilo na balkonu, ali pa vrtno garnituro, ki se nahaja na vaši terasi. Obenem nadstreški poskrbijo tudi za estetsko nadgradnjo vaše nepremičnine. Če je prostora dovolj, je nadstrešek vsekakor pametno imeti, saj gre za premišljeno in dolgoročno naložbo.
Oblikovno in materialno so nadstreški zelo raznovrstni: odločite se lahko za klasičen, moderen ali futurističen videz, za INOX, ALU, lesen ali kovinski nadstrešek. Kovinski nadstreški so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Prostostoječi nadstreški so namenjeni za avtomobile, nadstreški, ki so pritrjeni na že obstoječi element, pa so uporabni na terasah in balkonih.

Nadstreški - kovinski, INOX in leseni

V podjetju Termoflor d.o.o. so na voljo kovinski oz. jekleni nadstreški in INOX nadstreški ter leseni nadstreški. Vsi nadstreški, tudi kovinski, so izdelani po meri, torej po željah kupca oz. po načrtih vašega arhitekta ali pa našega strokovnjaka. Skupaj bomo na podlagi ogleda ali vaših priloženih skic zagotovo našli ustrezno rešitev.
Izdelujemo več različnih vrst nadstreškov, najpogostejši pa so nadstreški nad vhodom in terasni kovinski nadstreški. Zelo koristen pa je tudi kovinski nadstrešek za avto.
Nadstreški iz navedenih materialov, torej tudi kovinski, imajo lahko kritino iz:

  • večslojne polikarbonatne plošče Lexan Thermoclear;
  • enoslojne polikarbonatne plošče EXELL D;
  • enoslojne valovite plošče Fastlock-UNI;
  • kaljenega stekla;
  • membrane EPDM; ali
  • panelne plošče s protikondenčnim obrizgom.

Kovinski nadstrešek za avto - najboljša zaščita za vaše vozilo

Kovinski nadstrešek za avtoKovinski nadstrešek za avto predstavlja enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred neugodnimi vremenskimi pojavi, kot so dež, toča in sneg. Vaše vozilo bo tako varno pred rjavenjem, bledenjem barve in praskami. Trdna jeklena konstrukcija zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance. Kovinski nadstreški za avtomobile so postavljeni zelo hitro.

Nadstreški Termoflor - kovinski nadstreški s svojo trdno konstrukcijo zagotavljajo enostavno in odlično zaščito pred vremenskimi vplivi.

Vabljeni na našo spletno stran!

Termoflor d.o.o. | Kovinski nadstreški, nadstreški kovinski, kovinski nadstrešek za avto, nadstrešek - povezave do naše spletne strani: