Avtomobilski nadstreški - kovinski nadstreški, leseni nadstreški, moderni nadstreški in klasični nadstreški za avtomobile

Nadstreški za avtomobile

Avtomobilski nadstreški so idealna rešitev, v kolikor ne želite ali nimate prostora za garažo, saj nadstrešek za avtomobile nudi visoko stopnjo zaščite pred vremenskimi pojavi. Avtomobilski nadstreški so vam na voljo v različnih oblikah in iz različnih materialov. Najbolj trpežni in odporni avtomobilski nadstreški na zunanje dejavnike so kovinski nadstreški (jekleni nadstreški in alu nadstreški). Kovinski nadstreški se lepo kombinirajo z lesom in s stekleno ali polikarbonatno kritino. Pri Termofloru poskrbimo, da so vedno narejeni glede na vaše stilske preference. Lahko so moderni ali pa klasični. Moderni nadstreški, najpogosteje s kovinsko ali aluminijasto konstrukcijo, se podajo modernejšim zgradbam, avtomobilski nadstreški z lesenimi konstrukcijami pa so prva izbira vseh, ki prisegajo na naravne materiale. Pri Termofloru vsekakor poskrbimo za pravo izbiro, saj so v naši ponudbi nadstreški za avtomobile vseh vrst, prav tako pa vam bodo za nasvete na voljo izkušeni svetovalci in strokovnjaki.

Nadstreški za avtomobile


Moderni konzolni nadstreški za avtomobile

Avtomobilski nadstreški klasičnih oblik so konstrukcije v obliki velike mize, pod katero parkiramo svoje vozilo. Konzolni avtomobilski nadstreški pa so moderne oblike, ki omogočajo lažje parkiranje, saj stojijo samo na dveh nogah in imajo elegantno ukrivljeno streho. Konzolni nadstreški za avtomobile so lahko kovinski (jekleni nadstreški ali aluminijasti nadstreški), ne da pa se jih kombinirati z leseno konstrukcijo, prav tako je njihova streha vedno iz stekla ali plastike. Ti moderni nadstreški se prilegajo vsem terenom okoli hiš in tudi vsem zgradbam, tako zasebnim kot tudi poslovnim. Avtomobilski nadstreški, tako konzolni moderni nadstreški kot nadstreški za avtomobile v klasični izvedbi, so na voljo z ravno ali s polkrožno streho, avtomobilske nadstreške pa se lahko kombinira tudi s kolesarnico ali lopo. Izberete pa lahko tudi avtomobilske nadstreške za eno ali več vozil. Jekleni nadstreški in aluminijasti nadstreški so posebej primerni tudi za pokritje delavnic ali avtopralnic, uporabite pa jih lahko tudi za pokritje biološkega otoka, kolesarnice ali pa z njimi pokrijete del dvorišča.

Moderni nadstreški za avtomobile
Jekleni nadstreški za avtomobile so bolj trpežni v primerjavi z lesenimi

Jekleni nadstreški imajo to prednost, da so bolje zaščiteni pred vremenskimi pojavi kot npr. barvani kovinski nadstreški ali leseni nadstreški. Avtomobilski nadstreški našega podjetja so visokokakovostni in trpežni, vgrajujejo pa jih strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, zato smo prava odločitev pri avtomobilskih nadstreških. Pokličite nas!

Termoflor d.o.o.| Avtomobilski konzolni nadstreški, jekleni nadstreški, kovinski nadstreški, moderni nadstreški, nadstreški za avtomobile - povezave do naše spletne strani:

- Avtomobilski nadstreški
- Jekleni nadstreški

- Konzolni nadstreški
- Kovinski nadstreški
- Moderni nadstreški
- Nadstreški za avtomobile