Arhitekturno projektiranje

Arhitekturno projektiranje zajema izdelovanje raznovrstne projektne in tehnične dokumentacije, ki predstavlja temelj za delo izvajalca. Arhitekturno in gradbeno projektiranje je torej osnova za graditelje določenega objekta, hkrati pa investitorju ponuja vpogled v še nezgrajen objekt. Projektanti morajo imeti veliko izkušenj in znanja, biti pa morajo tudi natančni, saj le na tak način lahko ustvarijo dober projekt, ki bo zadovoljil potrebe investitorja. Ker so z arhitekturnim projektiranjem hiš in ostalih objektov pogosto povezane visoke investicije, so omenjene lastnosti projektantov še kako pomembne.

 

Arhitekturno projektiranje


Studio Omnia– arhitekturno projektiranje hiš in ostale storitve

Z večletnim delovanjem na področju arhitekturnega in gradbenega projektiranja smo si pridobili veliko znanja in bogate izkušnje, ki jih v praksi s pridom uporabljamo pri različnih projektih. Arhitekturno projektiranje hiš in drugih objektov, npr. pisarniških, gostinskih, trgovskih in proizvodnih objektov, zajema predvsem izdelovanje projektnih dokumentacij za gradnjo. Našo dejavnost dopolnjuje tudi izdelovanje dokumentacij za adaptacije in spremembe namembnosti objektov. Poskrbimo za kakovostno načrtovanje prenov, rekonstrukcij in sanacij obstoječih objektov, za legalizacijo objektov, ureditev okolice oz. zunanjo ureditev, naše delo pa zajema tudi projektiranje notranje opreme.


Arhitekturno in gradbeno projektiranje – pridobitev gradbenega dovoljenja

Arhitekt za hišo oz. projektant najprej prisluhne željam investitorja in jih pri načrtovanju arhitekturnih in gradbenih del tudi upošteva. Hkrati s pomočjo znanja in izkušenj investitorju tudi svetuje, saj arhitekturno projektiranje hiše povezuje veliko število dejavnikov, na katere je potrebno biti pozoren. V Studiu Omnia izvajamo vodenje celotnega postopka za pridobitev gradbenega ali uporabnega dovoljenja, hkrati pa v skladu z željami strank opravljamo tudi nadzor nad samo gradnjo. Gradbena dovoljenja so obvezna tako pri gradnji novega objekta kot tudi pri rekonstrukciji, nadomestni gradnji, odstranitvi objekta ter pri spremembi namembnosti.

Če potrebujete storitve na področju gradbenega in arhitekturnega projektiranja, nas pokličite po telefonu  ali pošljite elektronsko pošto!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Studio OMNIA
Naslov
Proletarska 4
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
059 070 191
Seznam fraz
Arhitekturno projektiranje, arhitekturno projektiranje hiš, arhitekturno in gradbeno projektiranje
ZEMLJEVID