Projektiranje notranje opreme

Ko imate enkrat zgrajen dom, je na vrsti notranje opremljanje. Čeprav to lahko opravite sami, je smiselno, da vam pri tem pomaga arhitekt notranje opreme. Zakaj? Zato, ker ima pri tem redne večletne izkušnje, ker pozna najnovejše trende na področju opremljanja, in kar je najpomembnejše, ker zna odlično povezati funkcionalnost z estetiko. Morda se vam zdi, da je projektiranje notranje opreme le odvečen strošek. Največkrat pa se izkaže za ravno nasprotno, saj kakovostno arhitekturno projektiranje opreme vključuje tudi svetovanje pri izbiri pravih materialov, povezovanje z zaupanja vrednimi dobavitelji ter izvajalci ipd.


Arhitekt notranje opreme upošteva vaše želje

Seveda arhitekt notranje opreme ne gleda le na trenutne stilske trende in moderne barve, temveč v prvi vrsti upošteva naročnikove želje in potrebe. Zato mora biti med naročnikom in arhitektom vzpostavljena dobra komunikacija, skozi katero se uskladijo vaše želje in nasveti izkušenega arhitekta. Projektiranje notranje opreme tako zahteva aktivno sodelovanje na obeh straneh. Vi nam poveste, kakšne so vaše bivalne navade in kaj bi radi imeli, mi pa vam ob tem svetujemo in vaše ideje najprej spravimo na papir, nato pa še v realističen 3D prikaz na računalniku.


Kaj zajema notranja arhitektura?

Notranja arhitektura vključuje vse, kar zadeva notranje opremljanje. Sem spadajo izbira obdelave sten, stropov in tal, izbira talne obloge in njeno polaganje, izbira vgradnih in pomičnih elementov, svetil, raznih dodatkov in dekoracij ter izbira materialov in barv. V Studiu Omnia projektiranje notranje opreme poteka tako, da so posamezni elementi smiselno povezani v celoto, barvno usklajeni in funkcionalni. Notranja arhitektura hiše je vizualizirana v računalniški 3D tehniki, s pomočjo katere se lahko popolnoma vživite v ambient še pred pričetkom dejanskega notranjega opremljanja.

Če želite, da izvedemo projektiranje notranje opreme vašega doma, nas pokličite po telefonu ali pošljite elektronsko pošto.