Arhitekti za enostanovanjske in večstanovanjske hiše

Arhitekt mora biti pri svojem delu izredno natančen in preudaren. Imeti mora obilo znanja in izkušenj, saj že najmanjša napaka pri projektiranju hiš investitorju lahko povzroči nepotrebne stroške. Ker gradnja hiše za marsikoga predstavlja največjo investicijo na življenjski poti, mora arhitekt projekt večkrat preveriti, da se izogne morebitnim napakam. Poleg strokovnosti, znanja in izkušenj mora biti arhitekt za eno- ali večstanovanjske hiše tudi kreativen in inovativen, saj s svojim delom soustvarja naše okolje.


Studio Omnia – projektiranje hiš in ostalih objektov

Naš biro zaposluje štiri arhitekte z bogatimi izkušnjami na različnih področjih projektiranja. Tako opravljamo arhitekturno projektiranje hiš in ostalih vrst novogradenj, projektiranje prenove, adaptacije, rekonstrukcije in sanacije objektov, projektiranje notranje opreme, okolice hiše, pomagamo pa tudi pri legalizaciji objektov.


Dober arhitekt upošteva vaše želje in svetuje

Kako prepoznati, če je izbran arhitekt vreden zaupanja? Najbolje je, da se pozanimate o njegovih preteklih projektih oz. o njegovih referencah. Bodite pozorni, da ima arhitekt na področju načrtovanja hiš dovolj izkušenj, saj so prav te odlična napoved zabodoče delo. Komunikacija med vami in arhitektom mora biti jasna in tekoča že pri ogledu zemljišča in vse do zaključka izgradnje objekta. Arhitekturna zasnova hiše mora zajemati vaše želje in bivalne navade, seveda pa je za strokovno projektiranje hiše pomembno upoštevati tudi arhitektove nasvete. Kako še lahko prepoznate dobrega arhitekta? Če vam reče, da je izdelava Projekta izvedenih del (PZI) za vas le nepotreben strošek, oz. da se gradbeni delavci lahko ravnajo le po Projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD), to kaže na njegovo nestrokovnost, saj se v PZI nahajajo številne podrobnosti, ki so nujne za kakovostno gradnjo.


Finančna zmožnost in arhitekturna zasnova hiše

Dandanes je največkrat videna klasična arhitekturna zasnova hiše, pa naj bo ta enostanovanjska ali večstanovanjska. Zadnje čase v Sloveniji narašča tudi gradnja montažnih hiš, kjer predhodno izdelane dele na gradbišču sestavijo v celoto. Njihova oblika je največkrat moderna, z dovršenimi linijami in naprednimi materiali. Za tiste, ki lahko sežete globlje v žep, pa vam naš arhitekt lahko naredi načrt tudi za prestižno hišo z bazenom, savno, prostorom za rekreacijo, s sobo za goste, zimskim vrtom oz. rastlinjakom itd.


Vabimo vas, da nas za podrobnejše informacije pokličete  ali pa nam pošljete e-mail!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Studio OMNIA
Naslov
Proletarska 4
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
059 070 191
Seznam fraz
Arhitekt za hišo, arhitekt za hiše, arhitektura hiše, projektiranje hiš
ZEMLJEVID