Žaluzije po meri KosecŽaluzije za okna – zunanje za zaščitno pred soncem, notranje žaluzije za okras

Žaluzije za okna vam bodo nudile primerno zasebnost znotraj vašega doma. Zunanje žaluzije za okna so najboljša zaščita pred vročino, saj so pri tem bolj učinkovite kot zunanje rolete.
Notranje žaluzije za okna izberite namesto navadnih zaves. Notranje žaluzije za okna bodo lepo zasenčile vaše prostore.

Zunanje žaluzije – žaluzije Krpan  najvišje kakovosti

Zunanje žaluzije Krpan so izdelane iz najbolj kakovostnega aluminija. Zaradi tega žaluzije Krpan sodijo v najvišji kakovostni razred. Žaluzije Krpan imajo zaobljene robove, tako da te zunanje žaluzije prenesejo izredno močne sunke vetra. Krpan žaluzije za okna so izredno obstojne, zaradi načina obdelave pa zunanje žaluzije Krpan ne rjavijo. Žaluzije Krpan upravljamo s kakovostnimi in obstojnimi vodili. Krpan žaluzije za okna lahko upravljamo tudi daljinsko oziroma prek centralnega vodenja.

Klasične zunanje žaluzije in žaluzije po meri

Zunanje žaluzije v ponudbi podjetja Rolete Kosec, bodo okras vašega doma. Zunanje žaluzije so izdelane iz aluminija. Zunanje žaluzije zagotavljajo visoko zaščito pred UV žarki. Nakup zunanje žaluzije bo primeren za vse, ki jih moti poletna vročina. Ker sledimo modernim smernicam, vam nudimo tudi zunanje žaluzije po meri. Na okna nestandardnih oblik bomo brez težav namestili žaluzije po meri.

Notranje žaluzije za okna za več sence

Notranje žaluzije za okna lahko popolnoma nadomestijo klasične zavese za kuhinjo, zavese za dnevno sobo ali zavese za druge prostore. Notranje žaluzije bodo primerno zasenčile vaše prostore in odvrnile marsikateri radoveden pogled. Notranje žaluzije so primerne za vse steklene površine – tako standardne kot unikatne. V primeru slednjega vam lahko izdelamo notranje žaluzije po meri. Odločite se lahko za klasične notranje žaluzije ali moderne in domiselne plise žaluzije. Notranje žaluzije ne spadajo samo na navpična okna, primerne so tudi kot žaluzije za strešna okna.

Moderne plise žaluzije po meri

Senčila plise kot notranje žaluzije za okna se podajo v vsak dom. Plise žaluzije pa si lahko mnogo več! Moderne in priljubljene plise žaluzije naj bodo odraz vašega izbranega okusa, zato vam priporočamo, da za vas izdelamo plise žaluzije po meri.
Notranje in zunanje žaluzije Kosec

Žaluzije za okna  - notranje in zunanje žaluzije podjetja Rolete Kosec

•    Žaluzije po meri
•    Žaluzije za okna
•    Žaluzije krpan
•    Notranje žaluzije
•    Zunanje žaluzije
•    Plise žaluzije
•    Protivlomne žaluzije

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Steletova ulica 4
1234 Mengeš
Spletna stran
E-pošta
01 723 71 00
Seznam fraz
žaluzije po meri, žaluzije za okna, žaluzije krpan, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, plise žaluzije
ZEMLJEVID