Avtomatska rolo alu garažna vrata KosecAvtomatska alu garažna vrata in rolo sistemi iz aluminija

Naše podjetje se ponaša s 45-letno tradicijo izdelovanja, vgradnje in servisa rolet, žaluzij, pvc-opažev, rolo vrat in komarnikov. V celoti želimo zadostiti pričakovanjem naših strank ali jih celo preseči. Nenehno se trudimo še izboljšati kakovost naših izdelkov in storitev. Postati želimo eno od osrednjih podjetij na področju rolet in senčil v Sloveniji, mrežo naših izdelkov pa bi radi razširili na celotni evropski trg. Z našimi rolo sistemi boste zagotovo našli ustrezne rešitve za vaša vrata in okna. V ponudbi boste med drugim lahko našli tudi garažna vrata iz aluminija, ki jih odlikuje cela vrsta odličnih lastnosti.

Avtomatska alu garažna vrata z obilico odličnih lastnosti

Nudimo vam odlično rešitev za vaša garažna vrata - avtomatska vrata iz visokokakovostnega aluminija. Aluminij je material z neomejeno življenjsko dobo, poleg tega pa dopušča izjemne oblikovalske možnosti. Že iz teh razlogov so alu garažna vrata odlična izbira, obenem pa izpolnjujejo predpisane evropske norme.


Zagotovili vam bomo tudi ustrezno strokovno svetovanje, ki lahko poteka kar pri vas doma. Tako bomo skupaj izbrali prava rolo garažna vrata za vas. Izdelali vam jih bomo po meri, da se bodo lahko popolnoma prilagajala garažni odprtini. Vrata boste lahko vodili s priročno konzolo, tako se bodo hitro utekla, zložila pa se bodo v rolo omarico pod stropom. Ker takšna garažna vrata ne nihajo navzven, jih lahko kadarkoli odprete ali zaprete. Tako je prostor pred garažo optimalno izkoriščen.

Avtomatska rolo garažna vrata KosecZanesljivi rolo sistemi za garažna vrata

Rolo sistemi, ki jih boste našli v naši ponudbi, vam zagotavljajo tudi varnost - vrata imajo visoko potisno varovalo, ki predstavlja odlično zaščito pred vlomi. Montaža garažnih vrat je enostavna, njihovo vzdrževanje pa preprosto. Alu garažna vrata ne rjavijo, saj je površina profila prekrita z debelim slojem posebnega laka. Zato alu garažnih vrat tudi ni potrebno barvati. Že vnaprej pa lahko izbirate med različnimi barvami alu garažnih vrat. Z vgrajenim mehanizmom lahko garažna rolo vrata odpirate in zapirate z daljincem.


Kaj vse še ponujajo naši rolo sistemi, pa si lahko preberete na naši spletni strani. Vabljeni!