Rolete KosecALU aluminijaste rolete za okna in PVC plastične zunanje rolete

V podjetju Rolete Kosec nudimolahke zunanje ALU rolete za vsak tip in obliko oken. ALU aluminijaste rolete in PVC plastične rolete so na voljo v več vrstah barv. Zunanje okenske rolete lahko vgradite že med gradnjo hiše ali pa se za okenska senčila odločite pri obnovi hiše ali poslovnih prostorov. Tudi če ne opravljate večjih gradbenih del, lahko zamenjate samo rolete. Zunanje okenske rolete, PVC ali ALU, bomo vgradili pod nosilno preklado oken. Zunanje rolete lahko montiramo kot nadomestno gradnjo, ali pa vaša stara zunanja senčila nadomestimo z novimi roletami. Za lepši dekorativni učinek zunanje rolete izberite primerno barvo, za notranje prostore pa izberite notranja senčila plise.

Zunanje PVC in ALU rolete za okna kot toplotna zaščita

Aluminijaste zunanje rolete ali plastične zunanje rolete so lahke in so odlična toplotna zaščita. Predokenske rolete namreč ne nudijo le večje zasebnosti vašega doma. Zunanja senčila - alu rolete ali pvc rolete - bodo prihranile vaš denar. Poleti bodo zunanja senčila preprečevale, da bi sonce prekomerno segrevalo vaše notranje prostore, pozimi pa bodo zunanja senčila za okna preprečevale preveliko izgubo toplote. Zunanje rolete za okna so tako izredno dobra investicija, ki se kmalu povrne!

ALU aluminijaste rolete odganjajo vlomilce

Aluminijaste ALU rolete za okna, so izredno odporne prosti vremenskim vplivom in UV žarki. Ker je notranjost profila alu rolete polnjena z visokokakovostno peno, so te zunanje rolete dobra zvočna in toplotna izolacija. Aluminijaste rolete so zelo lahke in preproste za uporabo, saj alu rolete nikoli ne bodo zataknile. Alu rolete so zelo vzdržljive in dobro prenesejo mehanske poškodbe, tako da bodo lahko alu rolete pregnale vlomilce.

Rolete Kosec

PVC zunanje plastične rolete za okna nepravilnih oblik

Plastične zunanje rolete Kosec, so izdelane iz lahkih izredno kvalitetnih plastičnih mas. Notranjost profila lamele pvc rolete za okna je razdeljena s pregradnimi stenami. Zaradi tega so izredno trdne in odporne različnim vremenskim vplivom. Pvc zunanje rolete se dobro obnesejo v vseh vremenskih razmerah. Na voljo so s štirimi različnimi profili - 33mm, 37mm 39 mm in 45mm. Ima vaša novogradnja okna nepravilnih ali nestandardnih oblik in se zato bojite, da pvc rolete niso za vas? Brez skrbi, lahkePVC zunanje rolete so primerne tudi v takih primerih!

Lahke zunanje PVC in ALU rolete za okna podjetja Kosec:

- Alu rolete
- Pvc rolete
- Zunanje rolete
- Okenske rolete
- Rolete za okna
- Aluminijaste rolete
- Plastične rolete
- Rolete zunanje