Rolo komarnik za okna ali komarnik za vrata vas reši nadležnega mrčesa

Komarnik za okna in komarnik za vrata vas bosta rešila težav z nadležnim mrčesom. V svoji spalnici namestite rolo komarnik za okna in se prepustite brezskrbnemu spancu. Na svoja balkonska vrata namestite rolo komarnik za vrata in brez skrbi uporabljate svoje zunanje površine. Komarnik za okna in komarnik za vrata sta nepremagljivi oviri za vse insekte!


Komarnik KosecKomarnik Kosec

 

Rolo komarnik vam omogoča enostaven dostop do zunanjih površin

Pozabite na kemične preparate, komarnik je boljša in ekološko bolj sprejemljiva zaščita pred insekti. Če namestite komarnik za vrata ali komarnik za okna, to ne pomeni, da okenske police ali balkona ne morete uporabljati tako kot prej. Rolo komarnik za okna vam bo omogočal, da boste še najprej neovirano zalivali rože na okenski polici. Rolo komarnik za vrata pa bo omogočal neoviran dostop do balkona ali terase.

Fiksni komarnik so enostavni za montažo

Rolo komarnik je praktičen, vendar zakaj bi se odločili za rolo komarnik, če imate okno le za zračenje? Fiksni komarnik bo prava rešitev za vaše garažno okno! Z montažo ne boste imeli nobenih težav, saj je fiksni komarnik izredno enostavno namestiti.

 

Drsni komarniki  za večje steklene površine

Drsni komarnik lahko namestite na balkonska vrata in na večje steklene površine kot jih imamo v zimskem vrtu. Drsni komarnik se ne bo zatikal. Na vrata na teraso namestite drsni komarnik. Vrata bodo preprečevala vstop mrčesu in hkrati služila svojemu namenu.

Ameriška vrata – komarik za vrata, ki se pogosto uporabljajo

Vratni komarnik ameriška vrata je primeren za vhodna in balkonska vrata, ki jih velikokrat odpiramo.  Ta komarnik za vrata lahko omogoča, da se vrata sama zapirajo.


Komarnik za okna za vsako spalnico

Dober spanec je zlata vreden, zato v svojo spalnico namestite rolo komarnik za okna ali fiksni komarnik. Komarnik za okna namestite tudi v otroško sobo. Tudi gosti vam bodo hvaležni, če boste v sobo za goste namestili kvaliteten rolo komarnik ali drug komarnik za okna podjetja Rolete Kosec. Če vam komarnik estetsko ni vešč, izberite dekorativne zavese za spalnico in ga zakrijte!

Komarniki podjetja Rolete Kosec:

•    Rolo komarnik
•    Komarnik za vrata
•    Drsni komarnik
•    Vratni komarnik
•    Fiksni komarnik
•    Komarnik za okna
•    Rolete Kosec
•    Dekorativne zavese
•    Zavese za spalnico

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Steletova ulica 4
1234 Mengeš
Spletna stran
E-pošta
01 723 71 00
Seznam fraz
rolo komarnik, komarnik za vrata, drsni komarnik, vratni komarnik, fiksni komarnik, komarnik za okna
ZEMLJEVID