Plise KosecPlise za okna - senčila plise za lepši videz vaših prostorov

Plise za okno so več kot senčila. Plise za okno so estetsko dopolnilo vašega doma. Zavese plise ali plise žaluzije v vašem domu ustvarjajo čudovite odtenke svetlobe. Senčila plise vam tako ne bodo samo zasenčila prostora,  ampak bodo tudi okras vašega doma. Plise žaluzije ali plise zavese so dobra izbira za vse, ki ljubijo različne odtenke svetlobe.

 

Plise za okna za moderna okna nenavadnih oblik

Plise za okna so izdelane po meri, tako da lahko senčila plise izberete za vse vrste oken. Senčila plise so primerna tudi za strešna okna. Plise za okna lahko pritrdite na okna ali na steno oziroma strop. Glede na vaše potrebe izberite plise žaluzije ali plise zavese. Plise senčila, pritrjena na okna, omogočajo enostavno odpiranje oken.

 

Plise senčila za okna za različnimi načini upravljanja

Plise za okna omogočajo, da senčila plise premikamo na različne načine -  z vrvico, verižico, ročko … Senčila plise lahko premikamo v različne smeri. Plise za okna namreč ne omogočajo le klasičnih premikov od spodaj navzgor, temveč lahko senčila plise premikamo v nasprotni smeri oziroma s strani. Če se odločite za stalno zasenčenje steklene površine, lahko izberete plise zavese, ki so pritrjene fiksno.

Material za plise za okna preprečuje nabiranje prahu

Plise zavese ali plise žaluzije so enostavne za vzdrževanje. Plise zavese lahko očistite s sesanjem in z vlažno krpo. Platno, iz katerega so izdelana senčila plise, je kakovostno in obdelano tako, da preprečuje nabiranje prahu. Plise za okna so zato zelo primerna za alergike.

Plise KosecSenčila za okna – plise zavese ali plise žaluzije za vse prostore in okuse

Senčila plise ne bodo polepšale je vašega stanovanja ali hiše. Plise za okna se lepo podajo v zimske vrtove, zastekljene balkone, senčila plise pa so dobra rešitev tudi za poslovne prostore. Izbor senčila plise bo enostaven, saj vam nudimo plise za okna z različnimi dekorativnimi vzorci. Plise za okna z dekorativnim učinkom in zunanje rolete podjetja Rolete Kosec se odlično funkcionalno dopolnjujejo!

 

Plise za okna - estetska senčila plise podjetja Rolete Kosec:

•    Plise za okna
•    Senčila plise
•    Plise senčila
•    Plise zavese
•    Plise senčila za okna
•    Plise žaluzije
•    Zunanje rolete
•    Rolete Kosec

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Steletova ulica 4
1234 Mengeš
Spletna stran
E-pošta
01 723 71 00
Seznam fraz
plise za okna, senčila plise, plise senčila, plise zavese, plise senčila za okna, plise žaluzije
ZEMLJEVID