Zavese za kuhinjo in zavese za dnevno sobo v koraku s časom

Ko se odločate za nove zavese za dom, vam že dolgo ni treba več izbrati samo klasičnih zaves. Ponudba je danes veliko bolj pestra - plise zavese, lamelne zavese ali panelne zavese so več kot le zavese za dom, ampak so tudi dekor. Zavese za okna nimajo samo funkcionalnega pomena. Dekorativne zavese za dnevno sobo, zavese za kuhinjo ali zavese za spalnico so okras vašega doma!

Lamelne zavese za dnevno sobo ali za poslovne prostore

Lamelne zavese lahko uporabljamo namesto klasičnih zaves. Lamelne zavese za okna so navpično obešeni trakovi iz blaga. Za vas lahko izdelamo različne lamelne zavese po meri. Lamelne zavese za dnevno sobo boste lahko izbrali v različnih barvnih odtenkih, tako da ni bojazni, da se vaše zavese za dnevno sobo ne bi ujemale z vašim pohištvom. Lamelne zavese so zelo primerne za poslovne prostore. Tovrstne moderne zavese ne ščitijo pred vročino. Lamelne zavese za okna so senčilo in zastor pred pogledi sosedov ali mimoidočih. Za toplotno in zvočno izolacijo izberite naše zunanje rolete ali zunanje žaluzije.

Panelne zavese za dnevno sobo ali zavese za kuhinjo kot pregrada in zastiranje velikih površin

Panelne zavese za dnevno sobo vam bodo omogočile, da vaš dnevni prostor pregradite. Panelne zavese za dnevno sobo lahko premikate vrvico, ročico ali pa se odločite za zavese za kuhinjo, ki jih lahko premikate električno. Panelne zavese uporabite kot dekorativne zavese za dnevno sobo. Te moderne zavese so posebej primerne kot zavese za dnevno sobo, saj moramo prav tam navadno zasenčiti največ steklenih površin.

Zavese za kuhinjo - klasične zavese, plise zavese, lamelne zavese ali panelne zavese

Preglejte našo bogato ponudbo in izberite klasične zavese za kuhinjo ali moderne plise zavese za kuhinjo. Plise zavese za kuhinjo so moderne zavese, hkrati pa tudi dekorativne zavese. Za kuhinjo, ki ima široka okna ali izhod na teraso, vam priporočamo dekorativne panelne zavese. Za kuhinjo z manjšimi okni pa si izberite lamelne zavese.

Dekorativne zavese za spalnico za prijetnejši občutek

Dekorativne zavese navadno izberemo, ko kupujemo zavese za kuhinjo ali zavese za dnevno sobo, saj sta ta dva prostora največ uporabljamo. Pri izboru zavese za spalnico pa pogosto razmišljamo samo o funkcionalnosti. Zakaj se ne bi razvajali in si poleg moderne zavese za kuhinjo in moderne zavese za dnevno sobo privoščiti tudi dekorativne zavese za spalnico? Zaupajte nam in pomagali vam bomo najti primerne zavese za spalnico, ki vas bodo s svojo barvitostjo in vzorci navduševale vsak dan znova.

Zavese za dnevno sobo ali zavese za kuhinjo podjetja Rolete Kosec:

- Zavese za kuhinjo
- Zavese za dnevno sobo
- Dekorativne zavese
- Zavese za spalnico
- Moderne zavese
- Plise zavese
- Lamelne zavese
- Panelne zavese
- Plise zavese
- Zunanje rolete
- Zunanje žaluzije
- Rolete Kosec