Davčno svetovanje in davčni svetovalci podjetja RE-ING d.o.o.


Za uspešno delovanje podjetja je davčno svetovanje ena izmed ključnih prioritet. Kakovostno davčno svetovanje podjetju omogoča velike prihranke. Lahko imamo prvovrstno enostavno ali dvostavno računovodstvo za naše d.o.o. podjetje ali računovodstvo za priljubljeno društvo, toda če ne poznamo davčne zakonodaje ne moremo pravilno izvrševati vodenja knjig. Zakonodaja na temo davki in prispevki se veliko spreminja, uvajajo se nove dajatve, zato je potrebno vsakodnevno spremljanje zakonodaje. Naši davčni svetovalci se konstantno izobražujejo na tem področju, zato vam bodo lahko vedno kvalitetno svetovali.

 

Davčno svetovanje – davki in prispevki


Davčno svetovanje in pravilno finančno načrtovanje omogočajo uspešnost poslovanja podjetja. Naši strokovni davčni svetovalci vam bodo lahko svetovali, kako znižati davčno osnovo – na primer z zaposlovanjem invalidnih oseb ali z donacijami, vlaganjem v raziskave in razvijanje novih tehnologij in podobno. Davki in prispevki so redna tema računovodskega poslovanja. Posebno prispevki in dajatve se pogosto spreminjajo, zato se naši davčni svetovalci udeležujejo različnih izobraževanj. Davčno svetovanje je tako v našem podjetju vedno na visokem nivoju.

 

Davki in prispevki morajo biti pravilno obračunani


Če davki in prispevki podjetja niso pravilno urejeni, vam ob obisku inšpektorja grozi denarna kazen. Takšne »nepotrebne dajatve« v proračun si najbrž ne želite, sploh v času, ko gospodarstvo bolj kot ne stagnira. Veliko podjetij, posebno manjših, se ob misli na prihranek odloča za manj kakovostno računovodenje, kar jih kasneje udari po žepu. Privoščite si vrhunsko davčno svetovanje podjetja RE-ING d.o.o. Naši davčni svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, vaši davki in prispevki pa bodo vedno brezhibno urejeni. Pokličite nas!

 

RE-ING d.o.o. | Davčno svetovanje, dajatve, davki in prispevki, davčni svetovalci, povezava do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID