Prevleke za stole - poročne prevleke za stole
in izposoja prevlek v trgoviniPRO-MAK

Če vam hotel ali gostinski lokal ne zagotovi prevlek za stole, so vam v Pro-Maku na voljo poročne prevleke za stole. Izposoja prevlek za stole je odlična ideja, saj prevleke za stole potrebujete samo za en vikend. Izposoja prevlek za stole je tudi zelo praktična, saj vam ni potrebno čistiti prevlek za stole.


Prevleke za stole in izposoja prevlek

Prevleke za stole dvignete v četrtek ali petek pred poroko v Pro-Maku in neočiščene prevleke za stole vrnete v ponedeljek po poroki. Prevleke za stole dajo izreden vtis svatom ob prihodu v slavnostno dvorano. Velik učinek v poročni dvorani ali dekoracija v cerkvi nam dajo prav prevleke za stole. Še posebej veličastna pa je poročna dekoracija gostinskega lokala, če za stole uporabimo prevleke za stole. Na te prevleke za stole lahko dodamo še barvne pentlje za poroko.


Prevleke za stole so primerna poročna dekoracija, ker prikrijejo različne stile stolov in barve, ki bi motile sliko vaše poročne dekoracije.

Obiščite našo trgovino na Tržaški 135 v Ljubljani in izberite prevleke za stole, ki bodo poživile vašo poročno dekoracijo ali dekoracijo pomembnega dogodka. Vabljeni!