Avtomobilski nadstreški - praktična in estetsko nevsiljiva zaščita vašega vozila


Avtomobilski nadstreški vam namesto garaže nudijo celoletno in učinkovito zaščito pred vremenskimi vplivi. Podjetje Prizma izdeluje nadstreške vseh vrst in dimenzij, zato je tudi cena kovinskega nadstreška odvisna od namembnosti, velikosti in morebitnih nadstandardnih zahtev pri izdelavi po meri. Nadstreški za zaščito vozil niso primerni le za domačo rabo, pač pa tudi ob poslovnih stavbah. Razmislite tudi o postavitvi vhodnega nadstreška.

avtomobilski nadstreškinadstreški za avtomobile


Seznanjeni z zadnjimi trendi, v podjetju Prizma izvajamo vrhunske individualne rešitve


Avtomobilski nadstreški vaše vozilo ščitijo pred točo, snegom in dežjem, pa tudi močnim in direktnim žgočim soncem. Avtomobilski nadstreški so lahko izdelani iz različnih materialov in v različnih dimenzijah, vsaka naša konstrukcija za nadstrešek, že izdelana ali narejena po meri, pa je narejena tako, da je maksimalno uporabna. Avtomobilski nadstreški so lahko del objekta ali prosto stoječi. Kakšen nadstrešek boste izbrali je odvisno od vas, mi pa vam pomagamo pri izvedbi in jih prilagodimo vašim stilskim preferencam ter drugim potrebam in zahtevam. Najbolj trdni, trpežni in odporni na vremenske dejavnike so kovinski avtomobilski nadstreški izdelani iz jekla. Takšne konstrukcije tudi ne zahtevajo vzdrževanja, ker jih je možno hitro in enostavno montirati, pa ne boste prihranili le denarja, pač pa tudi čas, saj bo uporaba možna takoj.

NADSTREŠKI ZA TERASE


Konstrukcija za nadstrešek se prilagodi objektu in prostoru


Konstrukcijo za nadstrešek je nujno prilagoditi razpoložljivemu prostoru. Moderni avtomobilski nadstreški se prilagajajo različnim terenom in objektom, ob tem pa izberite takšen nadstrešek, da bo tudi estetsko dopolnjeval okolico. Omogočamo vam, da sami izberete materiale, kot tudi barve iz bogate barvne lestvice. Konstrukcija za nadstrešek je lahko iz lesenega, kovinskega, jeklenega, barvanega ali vroče pocinkanega profila. Ključnega pomena za dolgoletno uporabo, pa je vrhunska izdelava in pravilna montaža. Sodobni in elegantni jekleni nadstreški zagotavljajo maksimalno in dolgotrajno funkcionalnost, cena kovinskega nadstreška pa je ugodna. Investicija, ki bo zaščitila vaše vozilo namreč prinaša vrhunsko, trajno in lepo rešitev.

V naši ponudbi tudi nadstreški za terase, vhodni nadstreški in ostali proizvodi.