Kovinski nadstreški ali inox nadstreški za avto in za terase

Kovinski nadstreški, ki jih nudi podjetje Prizma d.o.o. z inox izdelki vam omogočajo popolno zaščito pred vremenskimi vplivi, še posebno v primeru toče. Kovinski avto nadstreški nudijo tudi zaščito pred učinki neurij, npr. podiranje dreves in podobne nevšečnosti. Trdna konstrukcija inox nadstreška zagotavlja varnost, moderna oblika pa doda estetski pridih vašemu dvorišču. V dodatni ponudbi so tudi kovinski nadstreški za terase, balkone in vhode.


Inox nadstreški za terase in balkone


kovinski nadstreškiInox nadstreški za terase so prava ideja za vse, ki si na terasi želijo postaviti vrtne garniture in jih želijo zaščititi pred dežjem ali preveč pripekajočim soncem. Kovinski inox nadstreški za terase zaščitijo tudi vas in vam omogočajo mirno uživanje ali neprekinjeno zabavo tudi v primeru nenadnih poletnih ploh in neviht. Nadstrešek je zato zelo pametna naložba, cene pa so ugodne. Nadstrešek za balkon vam omogoča podobno zaščito - v primeru sušenja perila kovinski nadstreški perilo zaščitijo pred dežjem, sonce pa vam ga v primeru izbire matirane površine nadstreška ne more obledeti. Kovinski inox nadstreški nad vhodnimi vrati zaščitijo vaša vrata in prag, hkrati pa vam nadstrešek omogoča udobno vstopanje v vašo hišo. Vsi vemo, kako je v primeru dežja z zapiranjem dežnika in odklepanjem vrat ter kapljanjem deževnice vsepovsod. Pustite vso to zmešnjavo za sabo in si privoščite inox nadstrešek podjetja Prizma, ki vas bo dolgotrajno varoval. Na voljo so: kovinski nadstreški za terase, nadstreški za balkone in za vhode in inox nadstreški za avtomobile.

NUDIMO TUDI NADSTREŠKE ZA TERASE!Kovinski avto nadstreški - zavarujte svoj avto!


avtomobilski nadstreškiKovinski avto nadstreški zaščitijo jeklene konjičke vaše družine pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi. Prednost kovinskih nadstreškov ali inox nadstreška je v njihovi hitri montaži in možnosti futurističnega videza. Jeklena konstrukcija je zaščitena s protikorozijsko prevleko, lahko pa izberete tudi inox. Avto nadstreški so vse bolj priljubljeni, saj njihova cena večkrat odtehta vsa možna popravila. Izdelani so lahko iz različnih materialov - lahko so grajeni iz betonskih ali lesenih masivnih stebrov in pokriti s strešniki ali kovinskimi kritinami, toda takšni nadstreški zavzamejo veliko časa in denarja. Kovinski avto nadstreški so zato najboljša izbira, ker omogočajo prihranek časa in denarja, njihova stabilnost in izjemna zaščita pa so prednosti, ki jih preprosto ne smeti prezreti.