Avtomobilski nadstrešek iz poljubnih materialov

V podjetju Prizma d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij, kot so kovinske in inox ograje ter nadstreški različnih oblik in namembnosti. Vsi izdelki, tudi avtomobilski nadstrešek, se izdelajo po vaših željah, pri tem pa smo vam vselej na voljo s koristnimi nasveti. Za antikorozijsko zaščito kovine uporabljamo vroče cinkanje ali prašno barvanje. Poleg kovinskih avtomobilskih nadstreškov (cenik vam lahko posredujemo po elektronski pošti) vam nudimo tudi terasne kovinske nadstreške in nadstreške nad vhodom. Kovinski nadstreški za avtomobile (cena ni visoka) bodo vaše vozilo zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, toča in sneg. Trdna jeklena konstrukcija nadstreškov za avtomobile (cenik vam bo zagotovo koristil) zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance.

avtomobilski nadstreškiavtomobilski nadstrešek


Avtomobilski nadstrešek - cenik za vaše želje


Ker jih postavimo izredno hitro, kovinski nadstreški za avtomobile (cena vas bo presenetila) pripomorejo tudi k prihranku časa in denarja. Izbira oblik nadstreškov za avto (cena vam bo všeč) je pestra - odločite se lahko za klasičen, moderen ali futurističen videz. Kovinski avtomobilski nadstreški so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Za dodatno zaščito pred krajo vaših vozil pa vam podjetje Prizma poleg nadstreškov za avtomobile (cenik vam lahko pošljemo) ponuja tudi kovinske in inox ograje za vaše dvorišče.

NUDIMO TUDI NADSTREŠKE ZA TERASE!

Avtomobilski nadstrešek - cenik za naše proizvodeKot smo že omenili, izdelujemo in montiramo nadstreške za različne namene, med drugim tudi avtomobilske nadstreške. Vsi naši avtomobilski nadstreški (cenik lahko izveste zelo hitro) so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. izberete pa lahko tudi inox nadstreške. Zagotavljamo vam, da je vsak naš avtomobilski nadstrešek narejen izredno kvalitetno in vam bo odlično služil. Vedno smo na voljo na elektronskem naslovu, lahko pa nas tudi pokličete, če imate kakšno vprašanje glede nadstreškov za avto - cena, materiala in drugo.