Vhodni nadstreški - najboljši nadstreški nad vhodom vašega doma


Zavarujte prag svojega doma z najbolj modernim kovinskim inox nadstreškom nad vhodnimi vrati!


Kovinske konstrukcije in nadstreški nad vhodom


Naše podjetje je bogato opremljeno z inox izdelki vrhunske kvalitete. Kovinske konstrukcije, ki vam jih ponujamo, nudijo popolno zaščito pred vremenskimi vplivi. Pri nas so na voljo nadstreški nad vhodom, nadstreški za terase, za balkone ter za avto ali druga vozila Še posebej so inox vhodni nadstreški primerni in priporočljivi v primeru toče. Nadstrešek nad vhodom vašega doma ga poleg tega zaščitijo tudi pred neurji in s tem zmanjšajo verjetnost škode ter stroškov, ki ji sledijo. Za naše kovinske konstrukcije zagotavljamo popolno varnost, saj so trdno zgrajene in za njihovo izdelavo uporabljamo le najboljše materiale. Nadstrešek nad vhodnimi vrati je zaradi svojega modernega dizajna estetsko nemoteč, oziroma je lahko celo dopolnjujoč element za lepoto vašega doma.

vhodni nadstreškivhodni nadstreški

Popolnoma zaščiten nadstrešek nad vhodnimi vrati


Zato, da se bo vaš nadstrešek nad vhodom ohranil skozi leta, poskrbimo pri nas z vročim cinkanjem. Gre za poseben termični proces, ki ščiti kovinske konstrukcije pred rjo in jih hkrati zavaruje tudi pred obrabo, korozijo in vremenskimi vplivi. Posebna tehnika vročega cinkanja velja za eno izmed najučinkovitejših zaščit pred kemijsko reakcijo med materialom vhodnih nadstreškov in okoljem. Z uporabo vročega cinkanja se strankam znižajo stroški za protikorozijsko zaščito, poleg tega pa je takšna zaščita tudi okolju prijazna.


Prednosti, ki jih nudijo vhodni nastreški


Vhodni nadstreški
ne nudijo le varnosti in zaščite vašega praga in vhodnih vrat, temveč tudi veliko udobnosti. V primeru slabega vremena je iskanje ključev pod dežjem lahko zelo neprijetno, tako kot se tudi gostje, ki čakajo, da jim odpremo vrata, nimajo najbolj lepo. Nadstrešek nad vhodom je v tem primeru edina prava rešitev, saj vas zavaruje pred vremenskimi vplivi dokler ne vstopite v svoj dom. Oglejte si ponudbo našega podjetja in izberite med raznoraznimi vhodnimi nadstreški tistega, ki se najbolje prilega vašemu stilu in potrebam.