Pošlji povpraševanje

Prevod iz nemščine v slovenščino in obratno mora biti za uspešno poslovanje brezhiben

Prevod iz nemščine v slovenščino oz. prevod iz slovenščine v nemščino je v praksi nujno potreben, če želimo vstopiti na nemški trg. To je zagotovo pametna poteza, saj je Nemčija 4. največje gospodarstvo po nominalnem BDP in 5. največje gospodarstvo po pariteti kupne moči.

Zelo močna je na področju znanosti, tehnologije in tehnike, turizma, kemične in farmacevtske industrije, Inženiringa, proizvodnje in še in še. Ker nudi tudi dom večim podjetjem s seznama Fortune 500, je vstop na ta trg odlična priložnost za dolgoročen uspeh podjetja. 

Prevod iz nemščine v slovenščino

Prevod iz slovenščine v nemščino in obratno nudimo za najrazličnejša področja

Prevajanje v nemščino se morda na sliši enostavno, a temu ni čisto tako. Nekdo, ki ne pozna vseh pravil in predpisov, besedil ne more brezhibno prevesti, kar pa lahko vodi do katastrofalnih posledic za podjetje. Zato vam svetujemo, da se obrnete na nas, saj sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij.

Slednji poznajo strokovno terminologijo, ki se uporablja v industrijah, kot so avtomobilska in strojna industrija, gradbeništvo, IKT in računalništvo, pravo, medicina, farmacija, transport in logistika, trgovina itd. Tako se lotimo prav vsakega besedila, bodisi poslovne, finančne, znanstveno-tehnične ali marketinške narave. Vsak prevod iz nemščine v slovenščino in obratno ustreza standardom ISO in EN, kar pomeni, da je zares brez napak.

Prevajalska agencija

Zakaj smo prav mi prava izbira?

Smo prevajalska agencija, ki sodeluje z mrežo prevajalcev, lektorjev in drugih strokovnjakov iz Slovenije in drugih držav. Ker verjamemo v brezkompromisno kakovost, ves čas sledimo trendom v stroki, usposabljamo naše sodelavce, poleg tega pa pri prevajanju v nemščino (in ostale jezike) uporabljamo sodobna prevajalska orodja.

PREVAJALSKA AGENCIJA

Meddrugim prav tako razvijamo in vzdržujemo lastne glosarje, terminološke baze in pripomočke, s katerimi zagotavljamo, da je prav vsak prevod iz nemščine v slovenščino in obratno v celoti brez napak. Lotimo se prav vsakega besedila, pa naj bo to kratek dokument, učbenik ali pa dolga in zapletena zakonodaja. Ne uporabljamo nenavadnega sloga in čudnih izrazov, saj želimo zagotoviti, da so besedila razumljiva prav vsem.

Če imate pomisleke, da je potrebno na Prevod iz slovenščine v nemščino pri prevajalskih agencijah čakati dolgo časa, naj vas razveselimo. Ker delujemo 24 ur na dan, vse dni v tednu, naše storitve opravimo v zelo kratkem času. Vedno se držimo dogovorjenih rokov, saj se zavedamo, da lahko kakšnakoli zamuda negativno vpliva na vaše poslovanje. Za piko na i pa smo vedno dosegljivi prek klepetalnice v živo za naročila in pogovor o vaših željah. 
Prevod iz slovenščine v nemščino